Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

LA REIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE CAÇA I FUNDACIÓ ARTEMISAN INICIEN UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE FONS PER AL PROJECTE ´CÀRITAS DAVANT EL CORONAVIRUS´La Reial Federació Espanyola de Caça i Fundació Artemisan inicien una campanya de recollida de fons per al projecte ´Càritas davant el Coronavirus´

31/03/2020
La RFEC i Artemisan han iniciat aquest dimarts una campanya de recollida de fons per al projecte ´Càritas davant el Coronavirus´. Tot el recaptat es destinarà a la feina que està duent a terme l´entitat benèfica a la crisi sanitària provocada pel COVID-19

La RFEC i Artemisan han iniciat aquest dimarts una campanya de recollida de fons per al projecte 'Càritas davant el Coronavirus'. Tot el recaptat es destinarà a la feina que està duent a terme l'entitat benèfica a la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

 

Per a això, s'ha habilitat a la pàgina web de la Fundació Artemisan una secció a través de la qual els interessats poden realitzar les seves donacions mitjançant plataforma de pagament segur. Els interessats poden accedir a través del següent enllaç: www.fundacionartemisan.com/covid-19


 
Les aportacions es poden realitzar també mitjançant transferència bancària: ES05 3081 0601 0734 5389 3129. Aquest compte s'ha obert exclusivament per a aquesta campanya. En nom de la transparència i perquè tots els benefactors puguin comprovar que totes les seves aportacions es destinaran a el projecte, Artemisan posarà a disposició de Càritas tots els moviments que es realitzen en aquest compte dins de la campanya i un cop finalitzada, aquesta serà tancada.


 
El projecte 'Càritas davant del Coronavirus' té com a objectiu treballar per acompanyar les persones que estan patint de la forma més intensa la crisi de l'coronavirus: gent gran, sense llar, dependents que viuen en soledat ... En ell es cobreixen les necessitats de més de 2.600 persones grans en residències i centres de dia, més de 6.000 majors en els seus domicilis i més de 40.000 persones sense llar.


 
Entre els recursos més necessaris durant aquesta primera fase d'emergència es troben l'adquisició d'equips de protecció, material sanitari i aliments no peribles, entre altres qüestions.


 
La Reial Federació Espanyola de Caça i Fundació Artemisan han començat aquesta campanya aportant cadascuna d'elles una quantitat de 5.000 euros i animen a socis, col·laboradors, amics i a el sector cinegètic i de la conservació en general al fet que col·laborin amb aquesta iniciativa que pretén ajudar a pal·liar les greus conseqüències que deixarà el coronavirus en la nostra societat, no només en aquesta primera fase d'emergència, sinó també en el mitjà i llarg termini.


La Real Federación Española de Caza y Fundación Artemisan inician una campaña de recogida de fondos para el proyecto ‘Cáritas ante el Coronavirus’  


La Real Federación Española de Caza (RFEC) y la Fundación Artemisan han iniciado este martes una campaña de recogida de fondos para el proyecto ‘Cáritas ante el Coronavirus’. Todo lo recaudado se destinará al trabajo que está llevando a cabo la entidad benéfica en la crisis sanitaria provocada por el COVID-19.  


Para ello, se ha habilitado en la página web de la Fundación Artemisan una sección a través de la que los interesados pueden realizar sus donaciones mediante plataforma de pago seguro. Los interesados pueden acceder a través del siguiente enlace:   www.fundacionartemisan.com/covid-19  

 

Las aportaciones se pueden realizar también mediante transferencia bancaria: ES05 3081 0601 0734 5389 3129. Esta cuenta se ha abierto exclusivamente para esta campaña. En aras a la transparencia y para que todos los benefactores puedan comprobar que todas sus aportaciones se destinarán al proyecto, Artemisan pondrá a disposición de Cáritas todos los movimientos que se realicen en dicha cuenta dentro de la campaña y una vez finalizada, esta será cerrada.  

 

El proyecto ‘Cáritas ante el Coronavirus’ tiene como objetivo trabajar para acompañar a las personas que están sufriendo de la forma más intensa la crisis del coronavirus: personas mayores, sin hogar, dependientes que viven en soledad… En él se cubren las necesidades de más de 2.600 personas mayores en residencias y Centros de Día, más de 6.000 mayores en sus domicilios y más de 40.000 personas sin hogar.  

 

Entre los recursos más necesarios durante esta primera fase de emergencia se encuentran la adquisición de equipos de protección, material sanitario y alimentos no perecederos, entre otras cuestiones.  

 

La Real Federación Española de Caza y Fundación Artemisan han comenzado esta campaña aportando cada una de ellas una cantidad de 5.000 euros y animan a socios, colaboradores, amigos y al sector cinegético y de la conservación en general a que colaboren con esta iniciativa que pretende ayudar a paliar las graves consecuencias que va a dejar el coronavirus en nuestra sociedad, no solo en esta primera fase de emergencia, sino también en el medio y largo plazo. 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar