Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

DONACIÓ SOLIDÀRIA DE 8.380 EUROS DELS CAÇADORS I CAÇADORES GIRONINS PER A L’HOSPITAL DE SANTA CATERINADonació solidària de 8.380 euros dels caçadors i caçadores gironins per a l’hospital de Santa Caterina

21/04/2020
El col·lectiu de caçadors/res de la nostra demarcació ha tornat a mostrar la seva cara més solidària col·laborant d’una manera decidida amb la campanya impulsada per la Federació de Caça de Girona adreçada a la recollida de donatius per la compra de mater

El passat divendres es va tancar aquesta campanya solidària engegada, amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, per part de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Girona amb l’objectiu de recaptar fons per l’hospital de Santa Caterina de Salt per la compra de material de protecció per al personal sanitari. La resposta de diferents societats de caçadors i caçadores de Girona ha estat francament positiva amb una aportació de 5.380 €, que sumada a la donació inicial de 3.000 € realitzada per la pròpia Territorial ascendeix a un total de 8.380 €, que en el dia d’ahir ja es van transferir a l’hospital Santa Caterina de Salt (Girona) i que aquest centre sanitari ha destinat a la compra de 1.000 bates protectores per al personal sanitari.

 

La junta directiva de la Federació de Caça de Girona ha manifestat el seu més sincer agraïment a totes les societats de caçadors/es participants la seva solidaritat en aquests moments difícils. Un agraïment extensiu a totes les societats de caçadors/es que d’una manera directa també han fet nombroses donacions, econòmiques o de material, a un significatiu número d’institucions sanitàries del país.

 

Des de la Territorial de Girona també s’ha fet especial menció a les distintes campanyes solidàries impulsades per les diferents territorials de caça Catalunya i la pròpia Federació Catalana de Caça que, com els caçadors i caçadores de Girona, han tornat a demostrar el seu compromís i solidaritat en aquests moments de crisi sanitària. Un sincer agraïment a tots plegats i així com el nostre suport a totes les persones més directament afectades per aquesta greu pandèmia.

 

Tot plegat demostra que el nostre col·lectiu ha sabut estar a l’alçada de les circumstàncies en uns moments tan complicats per tothom com aquests a causa del Covid-19.

 


 

 

Donación solidaria de 8.380 € de los cazadores y cazadoras de Girona para el hospital de Santa Caterina

 

El colectivo de cazadores / as de nuestra demarcación ha vuelto a mostrar su cara más solidaria colaborando de una manera decidida con la campaña impulsada por la Federación de Caza de Girona destinada a recoger donativos para la compra de material de protección para el personal sanitario del hospital de Santa Caterina de Salt

 

El pasado viernes se cerró esta campaña solidaria puesta en marcha, a raíz de la crisis sanitaria provocada por Covid-19, por parte de la Representación Territorial de la Federación Catalana de Caza en Girona con el objetivo de recaudar fondos para el hospital de Santa Caterina de Salt para la compra de material de protección destinado al personal sanitario. La respuesta de diferentes sociedades de cazadores y cazadoras de Girona ha sido francamente positiva con una aportación de 5.380 €, que sumada a la donación inicial de 3.000 € realizada por la propia Territorial asciende a un total de 8.380 €, que en el día de ayer ya se transfirieron al hospital Santa Caterina de Salt (Girona) y que este centro sanitario ha destinado a la compra de 1.000 batas protectoras para el personal sanitario.

 

La junta directiva de la Federación de Caza de Girona ha manifestado su más sincero agradecimiento a todas las sociedades de cazadores / as participantes su solidaridad en estos momentos difíciles. Un agradecimiento extensivo a todas las sociedades de cazadores / as que de una manera directa también han hecho numerosas donaciones, económicas o de material, a un significativo número de instituciones sanitarias del país.

 

Desde la Territorial de Girona también se ha hecho especial mención a las distintas campañas solidarias impulsadas por las diferentes territoriales de caza Cataluña y la propia Federación Catalana de Caza que, como los cazadores y cazadoras de Girona, han vuelto a demostrar su compromiso y solidaridad en estos momentos de crisis sanitaria. Un sincero agradecimiento a todos así como nuestro apoyo a todas las personas más directamente afectadas por esta grave pandemia.

 

Todo ello demuestra que nuestro colectivo, una vez más, ha sabido estar a la altura de las circunstancias en unos momentos tan complicados para todos como estos a causa del Covid-19. 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar