Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS MOSSOS DENUNCIEN UN VEÍ DE GUARDIOLA PER CAÇAR AMB LLAÇOSEls Mossos denuncien un veí de Guardiola per caçar amb llaços

31/03/2014
La Unitat de Medi Ambient va localitzar 14 paranys parats en corriols de diferents punts del municipi

Agents dels Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un veí de Guardiola de Berguedà per infringir la llei de caça i de protecció d’animals. L’home, de 72 anys, presumptament hauria caçat amb llaços, un mètode prohibit.

Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient van tenir coneixement que, en diverses zones de Guardiola, hi havia llaços col·locats per atrapar animals. Una patrulla s’hi va adreçar i va localitzar-ne 14, parats en corriols i que n’ocupaven l’amplada. La col·locació i ubicació dels llaços, segons els Mossos d’Esquadra, facilitava que els animals que passessin pel lloc hi quedessin enganxats.

Posteriorment es va iniciar una investigació que va concloure el 23 de març amb la localització i identificació del presumpte autor. Entre altres qüestions, els agents van constatar que les característiques dels llaços col·locats coincidien amb les dels que l’autor tenia al seu hort. Amb tot això, els Mossos van procedir al comís dels llaços i a denunciar l’home per infringir la llei de caça i de protecció d’animals.

Els llaços són un mètode prohibit, ja que es tracta d’un art de caça no selectiu i s’hi poden enganxar tot tipus d’animals, cinegètics, domèstics i espècies protegides.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar