Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

PUBLIQUEM LA LLISTA D’AGRACIATS AL SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC D’ALT PALLARSPubliquem la llista d’agraciats al sorteig de permisos de caça major a la RNC d’Alt Pallars

18/09/2020
Una vegada més us volem donar les gràcies per la vostra participació, 377 sol·licituds vàlides presentades! Enhorabona als agraciats!

Com ja vàrem explicar al posar en marxa el sorteig, la RNC d’Alt Pallars ha ofert la possibilitat de realitzar captures de diferents espècies mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents. Avui divendres, 18 de setembre a les 10:00 hores s’ha realitzat el sorteig tal i com estava previst, de manera pública al nostre despatx de Rambla Guipúscoa.

 

Volem recordar que en el cas dels lots, donarem l’oportunitat al/a la caçador/a agraciat/da que vagi acompanyat/da d’un caçador federat més per fer el total del lot de dues femelles en un únic dia de caça, i acompanyats d’un sol guarda.

 

Per adaptar-nos a la brama del cérvol la tramitació d’alguns permisos s’ha de fer amb molta urgència, per això us preguem que si heu estat agraciats amb un permís reviseu el vostre correu electrònic ja que properament procedirem a enviar-vos la informació corresponent.

 

Tingueu en compte que alguns dels permisos de cérvol són per caçar a principis d’octubre. La resta de permisos es faran més endavant.

 

Moltes gràcies per al vostra col·laboració.

 

Adjuntem el llistat dels agraciats.Llista de guanyadors/es del 1r sorteig de caça major 2019-20
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar