Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

SEGONA NOTA INFORMATIVA SOBRE L’ACTIVITAT CINEGÈTICA A PARTIR DEL DIA 30/10/2020, PER ESTAT D’ALARMA I SEGONA ONADA DE COVID19



SEGONA NOTA INFORMATIVA SOBRE L’ACTIVITAT CINEGÈTICA A PARTIR DEL DIA 30/10/2020, PER ESTAT D’ALARMA I SEGONA ONADA DE COVID19

30/10/2020
Tal i com haviem advertit, un cop s´ha reunit el PROCICAT, actualizem la nota informativa

NOTA INFORMATIVA SOBRE L’ACTIVITAT CINEGÈTICA a partir del dia 30/10/2020, per Estat d’Alarma i segona onada de COVID19

 

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 8259 de data 30.10.2020 ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.


En el seu articulat s’inclouen varies restriccions, algunes afecten entre setmana i altres en cap de setmana (del divendres a les 6.00 fins el dilluns a les 6.00).


Les actuacions de caça individuals i col·lectives (menor i major) es poden practicar lliurament pel territori de Catalunya durant la setmana (dilluns a dijous).

 

Durant el cap de setmana només al municipi de residència i al limítrof, sense perjudici de les limitacions del “toc de queda” (horari nocturn).


Altres actuacions amb autorització excepcional de caça per danys (incloent les actuacions nocturnes) es poden fer tant durant la setmana com durant el cap de setmana, sense restriccions de mobilitat dins de Catalunya.

 


 

Segunda nota informativa sobre la actividad cinegética a partir del día 30/10/2020, por Estado de Alarma y segundo ola de Covid19

 

Tal y como habíamos advertido, una vez se ha reunido el PROCICAT, actualizamos la nota informativa

 

El Diario Oficial de la Generalitat de Catalunya Nº 8259 con fecha 30.10.2020 ha publicado la RESOLUCIÓN SLT/2700/2020, de 29 de octubre, por la cual se prorrogan y se modifican las medidas en materia de salud pública para la contención del brote epidémico de la pandemia de COVID-19 en el territorio de Catalunya.

 

En su articulado se incluyen varias restricciones, algunas afectan entre semana y otras en fin de semana (del viernes a las 6.00 hasta el lunes a las 6.00).

 

Les actuaciones de caza individuales y colectivas (menor y mayor) se pueden practicar libremente por el territorio de Catalunya durante la semana (lunes a jueves).

 

Durante el fin de semana sólo en el municipio de residencia y en el limítrofe, sin perjuicio de las limitaciones del “toque de queda” (horario nocturno).

 

Otras actuaciones con autorización excepcional de caza por daños (incluyendo las actuaciones nocturnas) se pueden hacer tanto durante la semana como durante el fin de semana, sin restricciones de movilidad dentro de Catalunya.

 



Segona Nota informativa oficial del Departament d´Agricultura sobre l´activitat cinegètica un cop s´ha reunit el PROCICAT




Comentaris



No hi han comentaris.




Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader




<< Tornar