Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

WEBINAR GRATUÏT IMPARTIT PER ASICCAZA ´CARN DE CAÇA: DE EL CAMP A LA TAULA, UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR´Webinar gratuït impartit per ASICCAZA ´Carn de caça: De el camp a la taula, una oportunitat per descobrir´

Webinar gratuït impartit per ASICCAZA ´Carn de caça: De el camp a la taula, una oportunitat per descobrir´

Webinar gratuït impartit per ASICCAZA ´Carn de caça: De el camp a la taula, una oportunitat per descobrir´

29/12/2020
Podreu gaudir d´aquesta interessant jornada online, demà dia 30 a partir de les 10.30. La sessió estarà moderada per Jaume Hurtado i participaran com a ponents Chema Lleó, Director de Màrqueting de MAKRO i el xef amb 1 estrella Michelin Samuel Moreno

En aquest webinar, Chema Lleó ens oferirà una visió actual de les diferents alternatives de comercialització del producte carn de caça de qualitat, des de la perspectiva de les grans cadenes de distribució, explicant-nos l'experiència de Makro que compta amb una secció específica per a això, explicant com millorar l'oferta enfront de l'consumidor final.

 

La carn de caça també té el seu espai en els restaurants d'alta gastronomia, de manera que es comptarà amb el testimoni del xef Samuel Moreno, reconegut amb una estrella Michelin del Relax & Chateaux Molino de Alcuneza (Sigüenza.Guadalajara) que ens mostrarà com ha incorporat a la seva carta molts plats on la carn de caça és la protagonista principal. Ens parlarà de el perquè de la seva elecció i ens donarà opcions d'elaboracions amb aquesta carn tan saludable, sostenible i nutritiva.

 

Finalitzades les seves intervencions, s'obrirà un debat amb els assistents.

 

Els convidem a que assisteixin a aquest espectacular trobada gastronòmica el proper dimecres 30 de desembre a les 10:30 h d'Espanya.

 

Accedeix en aquest enllaç: https://attendee.gotowebinar.com/register/6943303091563126029 Només segueix les instruccions; si encara no vas descarregar gotowebinar et suggerim fer-ho a el menys 30'antes de la data prevista per a aquest.

 


 

Webinar gratuito impartido por ASICCAZA “Carne de caza: Del campo a la mesa, una oportunidad por descubrir”

 

Asiccaza termina el año por todo lo alto con la Jornada online “Carne de caza: Del campo a la mesa, una oportunidad por descubrir”, que se celebrará el día 30 de diciembre de 10:30 a 11:40; será moderada por Jaime Hurtado y participarán como ponentes Chema León, Director de Marketing de MAKRO y el chef con 1 estrella Michelin Samuel Moreno - Relax & Chateaux Molino de Alcuneza (Sigüenza.Guadalajara)

 

En este webinar, Chema León nos ofrecerá una visión actual de las diferentes alternativas de comercialización del producto carne de caza de calidad, desde la perspectiva de las grandes cadenas de distribución, contándonos la experiencia de Makro que cuenta con una sección específica para ello, explicando cómo mejorar la oferta frente al consumidor final.

 

La carne de caza también tiene su espacio en los restaurantes de alta gastronomía, por lo que se contará con el testimonio del chef Samuel Moreno, reconocido con una estrella Michelin y que nos mostrará cómo ha incorporado en su carta muchos platos donde la carne de caza es la protagonista principal. Nos hablará del porqué de su elección y nos dará opciones de elaboraciones con esta carne tan saludable, sostenible y nutritiva.


Finalizadas sus intervenciones, se abrirá un debate con los asistentes.

 

Les invitamos a que asistan a este espectacular encuentro gastronómico el próximo miércoles 30 de diciembre a las 10:30 h de España.

 

Accede en este enlace: https://attendee.gotowebinar.com/register/6943303091563126029 Solo sigue las instrucciones; si aún no descargaste gotowebinar te sugerimos hacerlo al menos 30´antes de la fecha prevista para el mismo.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar