Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DOCUMENTAL '50 ANYS DE CAÇA. AIXÍ HEM CANVIAT 'Documental '50 anys de caça. Així hem canviat '

17/09/2021
El documental produït per Jara i Sedal per a Mutuasport i les Federacions de Caça es va estrenar ahir arrasant en xarxes socials i posicionant a Mutuasport com a referent en la defensa de la caça.

El passat dijous 16 de setembre, es va estrenar el documental titulat '50 anys de caça. Així hem canviat 'en què Mutuasport fa un repàs per la història de la caça en els últims 50 anys, coincidint així amb el seu 50 Aniversari.

 

 

Aquesta producció ha estat realitzada per Jara i Sedal a través de la seva productora, Montes Mitjana Produccions, i ha comptat amb tres grans referents de la caça a Espanya, els que reflexionen sobre els canvis que ha sofert l'activitat cinegètica en els últims 50 anys. Aquests protagonistes són:


Joan Delibes, biòleg, investigador i periodista, la caça és el seu estil de vida tant personal com professional. Gran comunicador de el sector cinegètic va treballar com a director en revistes i canals de caça a Espanya. És un gran conservacionista de la natura divulgant estudis i projectes per a la protecció de l'medi natural. És el cinquè dels set fills de Miguel Delibes i ha viscut el canvi d'aquella Espanya rural de mitjans de segle passat que va immortalitzar el seu pare en les seves obres de caça.Ismael Tragacete. Sis vegades campió d'Espanya de Caça Menor amb gos, caçador social com la gran majoria de les famílies de caçadors d'Espanya, ens emociona explicant les seves vivències i records de quan era un nen i el seu pare a què li faltava un braç havia d'anara a la muntanya per caçar i donar de menjar als seus onze fills.Fernando Tello, expresident de la Federació Aragonesa de Caça i conseller en Mutuasport. Tello és un gran caçador i és un dels directius federatius més longeus i respectats del panorama. Alguns dels moments més divertits de l'documental dels portarà ell pel seu immens sentit de l'humor.Des de la seva fundació fa ja mig segle, Mutuasport ha estat al servei dels caçadors i de l'activitat cinegètica. Va ser una companyia pionera a Europa creada per les Federacions de Caça amb l'objectiu d'assegurar als caçadors, contenint els preus de mercat i reinvertint els seus beneficis en el foment i la defensa de l'activitat cinegètica. D'aquesta manera, avui participa en diversos estudis científics amb l'objectiu de garantir la caça sostenible de les principals espècies cinegètiques i desenvolupa importants projectes de comunicació per traslladar a la societat la realitat de el sector.

 

Actualment és la companyia escollida per 314.000 caçadors.


¡Mutuasport, 50 anys protegint i assegurant el present i el futur de la caça!

 


 

Documental “50 años de caza. Así hemos cambiado”

 

El documental producido por Jara y Sedal para Mutuasport y las Federaciones de Caza se estrenó ayer arrasando en redes sociales y posicionando a Mutuasport como referente en la defensa de la caza

 

El pasado jueves 16 de septiembre, se estrenó el documental titulado “50 años de caza. Así hemos cambiado” en el que Mutuasport hace un repaso por la historia de la caza en los últimos 50 años, coincidiendo así con su 50 Aniversario.

 

Esta producción ha sido realizada por Jara y Sedal a través de su productora, Montes Media Producciones, y ha contado con tres grandes referentes de la caza en España, quienes reflexionan sobre los cambios que ha sufrido la actividad cinegética en los últimos 50 años. Estos protagonistas son:

 

  • Juan Delibes, biólogo, investigador y periodista, la caza es su estilo de vida tanto personal como profesional. Gran comunicador del sector cinegético trabajó como director en revistas y canales de caza en España. Es un gran conservacionista de la naturaleza divulgando estudios y proyectos para la protección del medio natural. Es el quinto de los siete hijos de Miguel Delibes y ha vivido el cambio de aquella España rural de mediados del siglo pasado que inmortalizó su padre en sus obras de caza.

 

  • Ismael Tragacete. Seis veces campeón de España de Caza Menor con perro, cazador social como la gran mayoría de las familias de cazadores de España, nos emociona contando sus vivencias y recuerdos de cuando era un niño y su padre al que le faltaba un brazo se tenía que echar al monte para cazar y dar de comer a sus once hijos. 

 

  • Fernando Tello, expresidente de la Federación Aragonesa de Caza y consejero en Mutuasport. Tello es un gran cazador y es uno de los directivos federativos más longevos y respetados del panorama. Algunos de los momentos más divertidos del documental los traerá él por su inmenso sentido del humor.

 

Desde su fundación hace ya medio siglo, Mutuasport ha estado al servicio de los cazadores y de la actividad cinegética. Fue una compañía pionera en Europa creada por las Federaciones de Caza con el objetivo de asegurar a los cazadores, conteniendo los precios de mercado y reinvirtiendo sus beneficios en el fomento y la defensa de la actividad cinegética. De esta manera, hoy participa en diversos estudios científicos cuyo objetivo es garantizar la caza sostenible de las principales especies cinegéticas y desarrolla importantes proyectos de comunicación para trasladar a la sociedad la realidad del sector. Actualmente es la compañía elegida por 314.000 cazadores.

 

¡MUTUASPORT, 50 años protegiendo y asegurando el presente y el futuro de la caza!

 

 

 youtu.be/MNz8mI8ghWs
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar