Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

LA LOCALITAT DE BELLPUIG ACOLLIRÀ EL XII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIALa localitat de Bellpuig acollirà el XII Campionat de Catalunya de Falconeria

28/09/2021
La prova es durà a terme el dissabte 23 d'octubre -classificatòries- i el diumenge 24 finals, a les modalitats de 'Altaneria' amb colom llançat a ma, Astors, vol ras amb perdiu, harris, vols ras amb faisà i petites aus, amb guatlla.

Després de l'aturada de la competició a causa de la Covid-19, els propers dies 23 i 24 d'octubre els amants de la falconeria es donaran cita a la localitat lleidatana de Bellpuig per participar i gaudir de les evolucions de les aus, amb motiu de la celebració d'una nova edició de l'autonòmic de Falconeria, que reunirà a bona part dels millors falconers i falconeres de Catalunya.

 

Enguany estrenem camps de vol gràcies a la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Bellpuig, seu d'aquesta competició i de la Societat de Caçadors de Bellpuig-Seana.

 

El proper 4 d'octubre s'obrirà el termini per inscriure's a la competició, que es tancarà el 20 d'octubre o en el moment d'assolir el número màxim d'aus previstes per cada prova.

 

El preu de la inscripció serà de 40 € per cada au participant a les proves d'altaneria, Astors i Harris i de 25 € per les petites aus.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar