Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LLIURAMENT DELS CARNETS DE BECADELL COMÚ A LES SOCIETATS DE PALS I EL MONTGRÍLliurament dels carnets de becadell comú a les societats de Pals i el Montgrí

Lliurament dels carnets de becadell comú a les societats de Pals i el Montgrí

Lliurament dels carnets de becadell comú a les societats de Pals i el Montgrí

29/09/2021
La FCC, juntament amb la Representació Territorial de la FCC a Girona i el Departament d'Acció Climàtica han fet l'entrega a les societats de caçadors de Montgrí i Pals dels carnets de becadell per a la propera temporada de caça que començarà a l'octubre

El lliurament d'aquest carnets, que regulen l'activitat per poder caçar el becadell als vedats de Pals i el Montgrí (Baix Empordà), es va dur a terme en el decurs d'una trobada celebrada el passat divendres 24 de setembre. El lliurament d'aquest carnets forma part d'una prova pilot forma del Pla de Seguiment del Becadell Comú al Baix Empordà.

 

Durant la reunió feta el passat divendres al convent dels Agustins de Torroella de Montgrí, es va parlar, entre altres, sobre la situació actual del becadell i la normativa que avala el programa de seguiment del becadell comú a la província de Girona. Els objectius són determinar densitats poblacionals, definir parcel·les, dotar d'eines als caçadors i en base a la informació recollida fer una proposta d'aprofitament cinegètic.

 

Aquest carnets permetran la captura de fins a cinc becadells comú. Els participants en aquest projecte hauran de seguir un protocol informatiu de les captures realitzades col·locant un precinte adhesiu a la pota, marcant al carnet el dia i el mes de la captura al llarg de la temporada (d'octubre a febrer), aportant mostres alars, etc., informació que es traslladarà als responsables del seguiment del projecte.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar