Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CAMPIONAT D’ESPANYA FEMENÍ DE CAÇA MENOR AMB GOSObertes les inscripcions per al Campionat d’Espanya Femení de caça menor amb gos

29/09/2021
Les inscripcions, un màxim de tres, es realitzaran a través de la Federació Catalana de Caça. Si abans de la data límit d’inscripció s’apunten més de tres participants es realitzarà un sorteig entre totes les peticions de participació rebudes.

IMPORTANT

Si alguna federada vol participar en aquest campionat, abans d’omplir la documentació i realitzar el pagament de la inscripció, cal que es posi en contacte amb la Federació Catalana de Caça.

Data límit: Divendres 1 de setembre, abans de les 13.00 hores - 93 319 10 66

 

El vuitè Campionat d'Espanya Femení de Caça Menor amb Gos tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre a la localitat de Camp de Criptana (Ciudad Real), organitzat per la Reial Federació Espanyola de Caça en col·laboració amb la Federació de Caça de Castella-la Manxa i el Consell Superior d'Esports.

 

Les inscripcions es realitzaran a través de les Federacions Autonòmiques. A aquesta prova concorren representants de totes les federacions autonòmiques en funció del repartiment de places segons el nombre de dones federades a cada Autonomia, o del seu nombre de representants a les seves respectives proves autonòmiques: Andalusia (5), Aragó (1), Astúries (1), Balears (2), les Canàries (3), Cantàbria (1), Castella-la Manxa (4), Castella I Lleó (3), Catalunya (3 ), Ceuta (1), Euskadi (2), Extremadura (5), Galícia (1), Madrid (2), Múrcia (2), Navarra (1), la Rioja (2), València (5), a més de l'actual Campiona de Caça Menor Anabel Romero Gutiérrez d'Andalusia.

 

Al no celebrar semifinal en la categoria femenina, es classifiquen directament per a la fase final Leire Egaña Bastida i Mª Dolores Abellán Navarro com a segona i tercera classificades en el Campionat d'Espanya anterior.

 

Observacions

Per a poder participar en les proves de Caça Menor amb Gos de la RFEC dels esportistes han d'estar en possessió de:

  • Llicència federativa en vigor
  • Assegurança de responsabilitat civil amb cobertura mínima de 600.000 euros
  • Permís d'Armes en vigor
  • Documentació sanitària obligatòria de el gos amb el qual es participi
  • Llicència de Caça de la Comunitat Autònoma on se celebrin les proves

 

(*) La Federació de Castella la Manxa ofereix la seva col·laboració a les participants que no posseeixin llicència per poder caçar en la seva Comunitat Autònoma, trucant al 967.443.470.

 

Inscripcions

 

L’import de la inscripció és de 200 € per participant que caldrà ingressar en el número de compte ES95 2100 3877 3402 0019 6136 de la Caixa de la Reial Federació Espanyola de Caça.

 

En el moment de realitzar l’ingrés caldrà especificar el nombre complet de la competidora.

 

A peu de pàgina trobareu tota la informació sobre el campionat i el butlletí d’inscripció al campionat, així com la  declaració responsable Covid-19 que haureu d’enviar degudament omplerta a la Federació Catalana de caça, juntament amb el resguard del pagament de la inscripció al següent correu electrònic.

 

info@federcat.com

 

RECORDATORI -  ABANS DE REALITZAR LA INSCRIPCIÓ CAL QUE US POSEU EN CONTACTE AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA – 93 319 10 66

 

 

 

 Butlletí d´inscripció, declaració responsable Covid-19, normativa
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar