Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

LA CATALANA TERESA PEREIRA, CAMPIONA D’ESPANYA DE FIELD TARGET 2021La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

La catalana Teresa Pereira, campiona d’Espanya de Field Target 2021

11/10/2021
La localitat madrilenya de Valdemorillo va acollir els passats 2 i 3 d’octubre el II Campionat d’Espanya de Field Target, amb una destacada actuació de la representació catalana.

Després d’un any sense competir oficialment a nivell estatal a causa de la Covid-19, la competició de Field Target va tornar a escena, concretament a la “Dehesa de los Godonales”, un magnífic terreny d’alzines amb diferents desnivells, amb motiu de la celebració de la segona edició del Campionat d'Espanya, en la modalitat de Field Target, que va comptar amb el concurs de  55 participants, que van tenir que donar el millor de si mateixos, en un prova molt tècnica i amb unes condicions climatològiques adverses.

 

Malgrat les dificultats, el nivell de tots els participants va ser molt alt. Destacar la gran actuació de la representació catalana, amb un primer lloc en dames per a Teresa Pereira en la categoria PCP, amb 63 dianes, una puntuació que, endemés de portar-li al més alt de pòdium  li va permetre revalidar el títol aconseguit a la primera edició del Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat de tir. Pilar Sanz (Aragó) i Mónica Gómez (País Basc) amb 52 i 29 dianes, van completar el pòdium.

 

Pel que fa a les categories masculines, el triomf en la general de PCP va anar a parar a mans de Jose Redondo (Castella-la Manxa) amb 91 dianes, el van acompanyar en el podi, l’extremeny Luis López i el representant de Catalunya i Julian di Peto amb 90 i 89 dianes, respectivament. Destacar també la meritòria duodècima posició en la general de PCP del també català Miquel Manzano, l’únic júnior de la competició en la classe PCP.

 

En la modaltat de Pistó la victòria final en la general va recaure en el participant aragonès, Francisco Marín amb 65 dianes, seguit d'Alberto Martín (Madrid) i Mauro Ruiz (Andalusia) amb 64 i 51 dianes.

 

Una altra de les actuacions destacades de la delegació catalana va arribar en la classe de PCP veterans, amb la segona posició per a Salvador Pérez. La victòria en aquesta categoria va recaure en Jose Maria Abal (País Basc), mentre que Ángel Rubio (Castella-la Manxa) va quedar tercer.

 

Enhorabona a tota la representació catalana en aquesta competició per la seva gran actuació.

 

Pel que fa al desenvolupament de la competició significar que durant el matí del dia 2, mentre es realitzava la recollida de dorsals i es realitzava el centrat de visors, els tiradors van aprofitar per a saludar-se i celebrar aquest retrobament, després de l'aturada que va suposar la pandèmia per a tots. Per la tarda, la competició pròpiament dita, es va desenvolupar amb una temperatura suau, cel assolellat i amb un vent relativament suau, encara que força variable i molt juganer entre les alzines. Es van produir diverses interrupcions per culpa de l'avaria de diversos blancs, però no es va allargar en excés la jornada. Al final de la primera jornada les puntuacions ja van deixar clar qui estaria en la lluita pel podi i qui segurament els acompanyaria per darrere.

 

La jornada final del diumenge,  hauria d'haver-se realitzat durant el matí, però les complicades condicions climatològiques,  inclosa una pluja intensa, van prorrogar l'inici de la mateixa fins a les 14.00 de la tarda.

 

Quan es va donar inici a la jornada, la pluja encara va donar uns últims sospirs, deixant un ambient fred i ennuvolat al principi i assolellat i amb fortes ratxes de vent després, un fet que va  dificultar les evolucions dels competidors, però que van mostrar la seva gran preparació i capacitat tècnica

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar