Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

LA LOCALITAT D’ARISTOT, A L’ALT URGELL, ACOLLIRÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADES 2021La localitat d’Aristot, a l’Alt Urgell, acollirà el Campionat de Catalunya de Becades 2021

29/11/2021
L’àrea de caça d’Aristot, entitat de població del terme municipal del Pont de Bar, a l'Alt Urgell, acollirà la celebració d’aquesta prova que posarà el punt i final a l’activitat competitiva organitzada per la Federació Catalana de Caça al 2021

Els participants en aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració del Club Esportiu Becaders de Catalunya, es donaran cita a les 07.00 del matí a la població Alt Urgellenca d’Aristot per participar en aquesta competició. Després de la preceptiva comprovació de la documentació, assignació de jutges i repàs de la normativa i consells de seguretat, els competidors es desplaçaran a la zona designada per a la celebració del campionat, que començarà a les 08.00 hores; a partir d'aquest moment disposaran de 5 hores, com a màxim, per concloure la seva participació en aquest campionat.

 

  • Aristot
  • 07.00 h Concentració dels participants, jutges i acompanyants
  • 08.00 h Inici de la competició
  • 13.00 h Finalització de la prova
  • A continuació es procedirà al lliurament de premis i guardons

 

Cal recordar que està permesa la utilització del Beeper i la campaneta per als gossos, no així els sistemes de localització per GPS.

 

En aquesta competició prendran part els classificats a les seves respectives competicions territorials de Barcelona, Girona i Lleida. A més de Juanjo Martínez, que defensarà el títol com actual campió de Catalunya de Becades després de la seva victòria en 2019, últim campionat disputat d'aquesta modalitat, i que es presenta com un dels grans favorits en aquesta prova.

 

Esperem que la climatologia acompanyi en la celebració d’aquesta esperada competició, que Gabi Crespo, delegat de becades de la Federació Catalana de Caça, està organitzant cuidant tots els detalls perquè tothom pugui gaudir d’una sana i esportiva jornada competitiva, que també comptarà amb un gran nombre de premis i regalls per als participants.

 

El Campionat de Catalunya de Becades 2021 compta amb la col·laboració de Mutuasport, patrocinador oficial de les competicions oficials organitzades per la Federació, així com per un gran nombre d’empreses i marques que han volgut aportar el seu granet de sorra en la celebració de la prova com Arion,  Armeria Montblanc, Armeria Vidal, Carns prèmium Ca l’Àngel, Caza de Acuáticas, Fitwell,  Hunting Things Bueno, Mañero Construcció, Midai Store, Zona Forets, Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Ajuntament de Pont de Bar-Aristot i el Club de Caça d’Aristot. Moltes gràcies a tots pel vostre suport.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar