Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CAMP DEL TIR LA NORA ACOLLIRÀ L’AUTONÒMIC DE COMPAK SPORTINGEl camp del tir La Nora acollirà l’autonòmic de Compak Sporting

13/05/2022
El dissabte 21 de maig es celebrarà al camp de tir La Nora d’Alcoletge (Lleida) la primera prova de la temporada d’àmbit autonòmic organitzada per la FCC amb motiu de la celebració del Campionat de Catalunya de Compak Sporting

Torna la competició a nivell autonòmic i ho fa amb la celebració el dissabte 21 de maig d’una nova edició del Campionat de Catalunya de Compak Sporting, una de les proves amb més participants a les diferents categories.

 

Aquesta trobada es durà a terme al camp de tir La Nora, situat a la localitat lleidatana d’Alcoletge, un espai ben conegut pels amants d’aquesta modalitat. La competició serà  a 100 plats i amb dos camps de tir.

 

A partir de les 07.30 del matí (ben d’hora, que a Lleida la calor ja és forta per aquestes dates) s’obrirà el punt d’acreditació dels participants al campionat, que començarà al voltant de les 08.00 hores.

 

Els interessats en participar podran formalitzar la seva inscripció omplint la butlleta adjunta que hauran de remetre a la Federació Catalana de Caça:

 

info@federcat.com

 

El preu de les inscripcions es mantindrà igual que l’any passat

  • 60 € Homes
  • 40 € Dones
  • Gratuït categoria júnior masculí i femení

 

Júnior        els nascuts entre l’1/01/2002 i el 31/12/2009

Homes      els nascuts entre l’1/01/1967 i el 31/12/2001

Sènior       els nascuts entre l’1/01/1957 i el 31/12/1966

Veterans  els nascuts entre l’1/01/1950 i el 31/12/1956

Màster     els nascuts abans de l’1/01/1950

 

 

La competició es regularà d’acord amb la normativa establerta per part de la Real Federación Española de Caza

 

En provincials i autonòmics hi haurà un jutge per camp i seguint l'exemple d'altres modalitats esportives serà obligatori que els tiradors de l'esquadra anterior anotin els resultats segons el següent esquema: els tiradors 1 i 2 d'anotar al camp 1; els tiradors 3 i 4 en camp 2; els tiradors 5 i 6 d'anotar en el camp 3; en el camp 4 i successius es reprendrà des del tirador 1. A l'acabar la sèrie cada tirador haurà de signar el seu resultat, en cas de disconformitat tindrà reflectir-se en el full, no s'admetran reclamacions a posteriori.

 

Una vegada més el nostre agraiment a tots les persones, entitats i col·laboradors que fan possible aquesta competició, entre altres a Mutuasport, la mutua dels caçadors i caçadores, patrocinador oficial de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça.

 Butlletí inscripció Campionat Catalunya Compak Sporting
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar