Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA FIRA DEL GOS CAÇADORS A ARBECA ES CELEBRA AMB UN NOTABLE ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORSLa Fira del Gos Caçadors a Arbeca es celebra amb un notable èxit de visitants i expositors

La Fira del Gos Caçadors a Arbeca es celebra amb un notable èxit de visitants i expositors

La Fira del Gos Caçadors a Arbeca es celebra amb un notable èxit de visitants i expositors

La Fira del Gos Caçadors a Arbeca es celebra amb un notable èxit de visitants i expositors

30/05/2022
El passat diumenge es va celebrar aquesta tradicional trobada amb un nou format obtenint una molt bona resposta i valoració per part dels assistents a la trobada que va superar de llarg el miler de persones.

Mostra de gossos de caça, paradetes de venda de productes vinculats amb l’activitat cinegètica, zona de tir amb arc, amb carabina d’aire comprimit, la carpa pedagògica de la Federació i la seva sala de tir virtual... van ser alguns dels atractius de la 36ª edició de la Fira del Gos Caçador d’Arbeca, organitzada per la societat de Caçadors d’Arbeca i l’Ajuntament d’Arbeca, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de la FCC a Lleida.

 

Per primera vegada, aquesta fira es desvinculava de la Fira de Santa Caterina (que es celebra a localitat d’Arbeca al mes de novembre) i s’organitzava de manera en espai i data diferent donant tot el protagonisme a l’activitat cinegètica. L’aposta va esdevenir un gran èxit i la resposta del públic va ser molt positiva amb prop de 1.500 visitants a aquesta fira duta a terme a la zona de la Capella de Sant Miquel de les Borgetes, un lloc força adient per a la celebració d’una fira d’aquestes característiques.

 

A més de les diferents paradetes de complements de caça i l’exhibició de més de 100 gossos de diferents races, la fira va comptar amb parades d’alimentació, jornades tècniques, una tirada de recorreguts de caça. També, els participant van gaudir d’allò més practicant el tir amb arc, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Caçadors Arquers de Girona, la sala de tir amb carrabines d’aire comprimit instal·lada per part de la Federació, així com la de tir virtual. Els més petits també van gaudir descobrint diferents aspectes vinculats amb la fauna cinegètica a la carpa de la Federació.

 

El nostre responsable de fires, Cándido Pérez, va valorar molt positivament la celebració i resultats obtinguts en aquesta fira i aposta per seguir potenciant-la en el futur.

 

Sens dubte, un gran encert i un gran treball per part dels organitzadors (Societat de Caçadors d’Arbeca i Ajuntament d’Arbeca) d’aquesta fira la seva celebració com a fira pròpia, que de ben segur tindrà continuïtat en el futur i que augmentarà en properes edicions la seva oferta d’activitats, parades, quantitat de gossos, etc. Enhorabona per l’esforç i continuar donant visibilitat i promoció a l’activitat cinegètica.

 

                                            

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar