Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

UNITAT EN LA DEFENSA DE LA CAÇA, NO CACAREM FINS QUE L'ADMINISTRACIÓ ENS ESCOLTIUnitat en la defensa de la caça, no cacarem fins que l'administració ens escolti

04/09/2022
El nostre agraïment a tots els caçadors/es de Catalunya que avui, en defensa de l'activitat cinegètica, han deixat les seves armes a l'armer decidint no començar la temporada de Caça Major, en senyal de protesta contra una Administració que no ens escolta

Avui, el que hauria d’haver estat el primer dia de la temporada de Caça Major de la temporada 2022-2023, una jornada on les més de 900 colles senglaneres de Catalunya haurien d’haver sortir a caçar vora de 4.000 senglars, realitzant una imprescindible i necessària tasca de gestió poblacional del porc senglar, ha estat un dia on les nostres armes s’han quedat a l’armer en defensa de la nostra activitat, en protesta contra una administració que no ens escolta, que ens menysté, que ens demana caçar, però que, dia rere dia, ens posa pals a les rodes. Per això, hem dit prou, hem dit #nocacem fins que el DACC reaccioni i es posi a treballar en la correcta regulació de la caça a Catalunya.

 

Des de la Federació Catalana de Caça i el conjunt de les notres territorials volem agrair l’esforç del nostre col·lectiu, molt en particular als integrants de les colles del senglar, pel seu compromís en la defensa de l’activitat cinegètica. Un agraïment extensiu als agricultors, ramaders, representants dels sector porcí que en un clam unànime estan també demanant a l’administració que ens escolti.

 

Ha estat una jornada de reivindicació i visualització de la nostra tasca: moltes colles han llegit manifests en defensa de la caça, han sortit a la muntanya a realitzar tasques de gestió del  medi, de neteja dels boscos..., mostrant una vegada més el compromís del col·lectiu amb el nostre territori.

 

Ens trobem davant d’un problema de país. Si nosaltres no cacem, moltes coses es posen en risc derivades de la manca d’una correcta gestió cinegètica. El DACC té la solució a les seves mans. Si volen parlar, nosaltres sempre estem disposats a dialogar.

 

Visca la caça!

 

#Nocacem #DACCresponsable

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar