Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

MARCEL MIRET REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BECADAMarcel Miret revalida el títol de Campió de Catalunya de Becada

Marcel Miret revalida el títol de Campió de Catalunya de Becada

Marcel Miret revalida el títol de Campió de Catalunya de Becada

07/12/2022
El lleidatà puja al més alt de podi, seguit d’Isaac Morales (RT Barcelona) i Ivan Rodríguez (RT Girona) en aquesta competició duta a terme, amb un gran èxit organitzatiu, el passat dissabte a la localitat de Vilamitjana (Alt Urgell)

El Campionat de Catalunya de Becada no va defraudar a ningú i, com sempre, el nostre delegat de becada, Gabi Crespo i el seu equip de treball ens van regalar amb una fantàstica edició d’aquesta exigent i esperada competició. En aquest sentit, destacar que tant el conjunt de participants com els seus acompanyants els van felicitar efusivament, tant pel que fa a l’organització en si de la competició com per l’acurada selecció de la zona de caça.

 

Com és habitual, la competició va començar ben d’hora amb tots els competidors i competidores i els seus jutges presents a Vilamitjana (entitat municipal descentralitzada de la Vila i Vall de Castellbó) per a les 07.30 hores. Per escalfar una mica el cos, el termòmetre marcava una temperatura de -4 graus, un bon cafè i uns croissants, que va donar pas a l’assignació de jutges, repartiment de dorsals, comprovació de la documentació, lectura de les normatives i explicació de la zona de caça (especial agraïment per a Pep Cerdà, per la seva col·laboració i implicació en aquest campionat).

 

Al voltant de les 08.30 hores del matí, l’alcalde de Castellbó, Antoni Navinés, es va encarregar de donar el tret de sortida de la competició, que va comptar amb la participació de 10 becaders i 3 becaderes –la més nombrosa de tots els campionats de becades duts a terme fins a la data-. Per davant, cinc hores per realitzar la prova amb un “cupo” màxim de tres becades per competidor i 10 trets a la canana. A partir de les 11.30 els participants ja podien passar pel punt de control.  

 

Poc abans de les 12.00 hores, Isaac Morales va finalitzar la seva participació en aquest campionat, on va tenir que superar algunes dificultats com la “pèrdua” del seu gos durant una bona estona, amb tres becades (abatudes en 5 trets), que li van servir per pujar a la segona posició del podi, la mateixa que en 2021. El guanyador del campionat, el lleidatà Marcel Miret, que va revalidar el títol aconseguit en 2021,  va tancar la seva impecable participació al voltant de les 12.30 hores presentant trets becades de tres trets; mentre que el gironí Ivan Rodríguez, tercer lloc, va arribar al punt de control passades les 13.00 hores també amb tres becades abatudes, però amb 7 trets. Com a reserva, en quarta posició, amb dos becades abatudes de dos trets, Juanjo Martínez.

 

En el decurs de la competició tothom va veure alguna becada, (més de 40 becades vistes, a més d’altres espècies de caça petita i major) encara que no tots van aconseguir arribar al punt de control amb la preuada “dama de los bosques” al seu morral. Malauradament, les tres dones participants en aquesta nova edició del Campionat de Catalunya de Becada van acabar la seva participació al campionat sense abatre cap exemplar; amb la qual cosa, no tindrem representació femenina a l’estatal de becada.

 

La prova va finalitzar amb la imposició d’una medalla a tots els participants i jutges i el repartiment de trofeus i regals per als tres primers classificats, a més del sorteig de diferents regals entre tots els competidors i jutges i l’agraïment a totes les empreses i entitats col·laboradores en l’organització d’aquesta competició (Arion, Midai, www.cazadeacuaticas.com, Fitwlel, Zona Forest, Mañero Construccions, Serviall). La nostra enhorabona als tres primers classificats en el Campionat, que representaran a la Federació en el Campionat d’Espanya de Becada. Una felicitació i agraïment extensiva a tots els competidors i competidores i els seus jutges pel seu compromís i impecable comportament i esportivitat durant tota la competició. Agraïment a tots els col·laboradors, amb especial menció per a Mutuasport, patrocinador oficial de totes les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça, a l’Ajuntament de Castellbó (Vilamitjana) UFEC i Esportcat, i un molt especial per a Gabi Crespo i el seu equip.

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar