Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

BORJA CASTELL, TERCER CLASSIFICAT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE PODENC EIVISSENC CELEBRAT A FORMENTERABorja Castell, tercer classificat al Campionat d’Espanya de Podenc Eivissenc celebrat a Formentera

Borja Castell, tercer classificat al Campionat d’Espanya de Podenc Eivissenc celebrat a Formentera

Borja Castell, tercer classificat al Campionat d’Espanya de Podenc Eivissenc celebrat a Formentera

Borja Castell, tercer classificat al Campionat d’Espanya de Podenc Eivissenc celebrat a Formentera

30/01/2023
Aquest jove competidor de les Terres de l'Ebre, acompanyat per Joel Delmonte, va demostrar, una vegada més, la seva gran qualitat competitiva a l’obtenir una meritòria tercera plaça a l’estatal de Podenc Eivissencs dut a terme aquest cap de setmana.

El terme municipal de Formentera va acollir el passat cap de setmana la XII edició del Campionat d’Espanya de Podenc Eivissenc, que va comptar amb una destacada participació catalana (En concret, els classificats a l’autonòmic de l’especialitat dut a terme a Castelldans al 2021 -l’any passat el Campionat d'Espanya es va anular i enguany participaven en aquest campionat el classificats a les seves respectives competicions autonòmiques en 2021, on Borja Castell, acompanyat de Joel Delmonte, va aconseguir la segona posició.

 

A la passada edició del Campionat de Catalunya de Podenc Eivissenc Borja Castell es va fer amb la primera posició de la competició. Cal destacar que aquet jove caçador encara no ha fet els divuit anys, un fet que parla molt bé de la seva passió i gran qualitat a l’hora de treballar amb els seus gossos.

 

La nostra més cordial enhorabona per al conjunt de la representació catalana en aquesta prova amb especial menció per aquest jove de Els Valentins (Ulldecona) i per a Joel Delmonte, el seu acompanyant, per la seva brillant tercera posició en aquesta competició.

 

El murcià Antonio Abril es va proclamar campió d'Espanya de Podenc Eivissenc en aquesta prova celebrada a Formentera els dies 28 i 29 de gener, amb la participació de dotze colles de la raça emblemàtica de l'illa d'Eivissa.

 

Abril va pujar al més alt deel pòdium amb 81 punts, seguit de José Francisco Pérez i Marc Aragay (Balears) amb 58.02 punts, i de Borja Castell i Joel Delmonte (Catalunya) amb 52, segons i tercers classificats respectivament.

 

Els divuit caçadors participants arribats de les cinc regions de l'est d'Espanya han estat un cop més un exemple d'esforç i superació a l'illa de Formentera, seguint al costat dels gossos els esquius i difícils conills, completant durant els dos dies de competició un total de 161 curses i 36 cobraments.

 

 

CLASSIFICACIÓ

 

  1. Antonio Abril (Murcia) – 81 puntos
  2. José Francisco Pérez / Marc Aragay (Baleares) – 58.2 puntos
  3. Borja Castell / Joel Delmonte (Cataluña) – 52 puntos
  4. Juan Mayans / Juan Ferrer (Baleares) – 50.75 puntos
  5. Juan Clapes / Antonio Luque (Baleares) – 44.50 puntos
  6. Juan Carlos Peris (Comunidad Valenciana) – 34 puntos
  7. Juan Arturo Vallés (Comunidad Valenciana – 33.58 puntos
  8. Mario Sánchez (Castilla la Mancha) – 30.50 puntos

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar