Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

REDACTAT UN PROJECTE DE DECRET DE CAPTURA D'OCELLS FRINGÍL·LIDSRedactat un Projecte de Decret de captura d'ocells fringíl·lids

13/06/2014

Des de la Federació Catalana de Caça us fem extensiva la notícia de que finalment s’ha redactat un projecte de Decret pel qual s’estableix el règim temporal per al període 2014-2018 de les autoritzacions excepcionals per a la captura en viu i tinença d’ocells fringíl·lids per a la cria en captivitat adreçada a l’activitat tradicional de cant.

 

Volem agrair la perseverança i l’esforç realitzat dins el món federatiu, ocellaire i polític. I no podem oblidar tampoc, que aquest procés ha estat possible gràcies a la col·laboració i implicació de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

Segons les informacions de les que disposem, el text es podria tractar a la propera reunió del Consell tècnic del Govern aquesta propera setmana per tal de gaudir de l’autorització pel seu tràmit formal que s’iniciaria de forma immediata. Posteriorment el rebríem en el tràmit formal (audiència pública) per tal que poguéssim realitzar totes les observacions i al·legacions per escrit.

 

Ens hem de felicitar perquè aquest 2014 hem aconseguit el Decret de Control de Predadors, el Decret de regulació de la comercialització de Carn de Caça i en poc temps haurem assolit el de captura de fringíl·lids. Fet tot això, la nostra pròxima fita, serà aconseguir una llei de caça catalana.

 

Aquest projecte de Decret garanteix que el procés de captura d’ocells fringíl·lids quedarà desencallat però el text ha de seguir uns tràmits. El més important però, és que el primer pas està fet i això seguirà endavant. No arribarem a temps per la captura del mes d’agost-setembre però estem treballant amb diferents departaments del Govern de la Generalitat de Catalunya per intentar que sigui entre octubre-novembre del 2014.

 

Per tant, creiem que ens hem de felicitar tots per la feina ben feta.  

 

A mesura que obtinguem més informació anirem comunicant les novetats a tots els ocellaires.

 

Adjuntem el Projecte de Decret per la vostra consideració.Projecte de Decret captura de fringíl·lids
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar