Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CATALÀ MIQUEL MANZANO 1R CLASSIFICAT JÚNIOR PCP INTERNACIONAL AL “TROFEO IBÉRICO ROGÉRIO PUGA 2023”El català Miquel Manzano 1r classificat júnior PCP Internacional al “Trofeo Ibérico Rogério Puga 2023”

El català Miquel Manzano 1r classificat júnior PCP Internacional al “Trofeo Ibérico Rogério Puga 2023”

El català Miquel Manzano 1r classificat júnior PCP Internacional al “Trofeo Ibérico Rogério Puga 2023”

El català Miquel Manzano 1r classificat júnior PCP Internacional al “Trofeo Ibérico Rogério Puga 2023”

18/10/2023
El jove tirador va segellar una gran actuació en aquesta competició de Field Target duta a terme el cap de setmana a Portugal, amb una tercera posició en dames per a Teresa Escudero PCP. L’equip portuguès es va endur la victòria final en la prova

L’equip espanyol de Fiel Target no va poder revalidar el triomf aconseguit en 2022 i, en aquesta ocasió, per tan sols dos punts de diferència (777 Vs 775), Portugal es va fer amb el “Trofeo Ibérico Rogéria Puga” disputat a les localitats portugueses de Portoalegre i Arronches el passat 14 i 15 d’octubre. Una prova amb participació catalana, on va destacar la competició del júnior Miquel Manzano, que es va fer amb la primera posició en la categoria Júnior PCP i una més que meritòria 13a posició en la general absoluta de PCP Internacional.

 

En el comput global d'aquesta competició, Portugal va superar per 777 - 775 a Espanya, en un dels tornejos més veterans en l’àmbit nternacional de Field Target (2006), que es disputa anualment entre Espanya i Portugal. 

 

La tiradora catalana Teresa Escudero finalitza en tercera posició dames

 

D’altra banda, la gran tiradora catalana Teresa Escudero va disputar una gran competició finalitzant la seva participació en tercera posició en la classe de dames i 21ª en la general de PCP Internacional.

 

En la general de Pistó, novena posició per al català Ferran Manzano,  delegat de Field Target de la FCC i gran impulsor i dinamitzador d’aquesta modalitat de tir a Catalunya.

 

El “Trofeo Ibérico” és una competició hispano-portuguesa en la que la puntuació final és el resultat de la suma dels tres millors tiradors de les principals categories, PCP Internacional i Pistó i les seves variants per potència internacional i 24 juls. L'equip que guanya inscriu el seu nom en un trofeu que roman en poder del guanyador fins a l'any següent.

 

Si per equips la victòria final va estar per a Portugal individualment cal destacar els resultats dels tiradors de l'equip espanyol a l'imposar-se Emilio Palomares Serrano (88 punts) en la modalitat Pistón i Ismael Guillermo Sobrino a PCP (24J) amb 91 punts.  Com hem dit, a aquestes dues victòries individuals cal afegir el triomf en júnior en PCP internacional de Miquel Manzano, amb 85 punts.

 

La nota negativa del torneig va arribar amb la mort sobtada la nit de dissabte del delegat de la Federació Portuguesa de Tir i tirador en la competició el Sr. Rogério Puga, que va consternar a tots els presents. A mitja competició es va retre homenatge a la seva persona i es va donar el seu nom a la competició d'enguany.

 

Classificació www.dropbox.com/scl/fi/uhnknl0zowd6hvg4s18df/Classifica-oOpen-Ib-rico-Rog-rio-Puga-2023-def.pdf?rlkey=bu9y7665kqibq7mg6e4yddcij&dl=0
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar