Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

QUATRE PÒDIUMS PER A LA REPRESENTACIÓ CATALANA A L’ESTATAL DE FALCONERIAQuatre pòdiums per a la representació catalana a l’estatal de falconeria

Quatre pòdiums per a la representació catalana a l’estatal de falconeria

Quatre pòdiums per a la representació catalana a l’estatal de falconeria

Quatre pòdiums per a la representació catalana a l’estatal de falconeria

15/12/2023
Javier López, campió d’Espanya de 'Altanaria', segona posició per Alfonso López, en baix vol amb astors, tercera per a Nano Álvarez en petites aus i tercera posició per a Jonathan Martínez, en baix vol amb gos de mostra

Els representants de Catalunya a la final del  Campionat d’Espanya de Cetreria, duta a terme el passat cap de setmana en la localitat albaceteña de La Roda, van deixar, una vegada més, molt alt el pavelló de la falconeria catalana, amb la consecució de quatre pòdiums en un campionat no exempt de polèmica, que va afectar a la representació catalana a la prova, entre altres competidors.

 

La Federació Catalana de Caça presentarà queixa formal davant de la RFEC

 

Després de recollir els testimonis de malestar d’un gran nombre dels nostres falconers derivats de la mala gestió i organització d’aquest campionat, tant abans com durant la seva celebració, on es van detectar força irregulatitats, des de la Federació Catalana de Caça s’enviarà un queixa formal a la RFEC.

 

Polemiques al marge, aquesta nova edició de l'estatal de falconeria es tanca, una vegada més, amb una excel·lent participació de la representació catalana  en aquest campionat, que va comptar amb la participació de 100 falconeres i falconeres procedents del conjunt de l’estat.

 

La prova es va desenvolupar en les següents modalitats: Petites Aus a Guatlla, Baix Vol Astor, Baix Vol amb Gos de Mostra, Baix Vol Harris, Altaneria amb Gos de Mostra i Altaneria a colom.

 

Nano Alvarez, tercer en petites aus

 

En petites aus a guatlla, l'andalús Aurelio López amb la seva au “Filo” es va proclamar campió amb 34,37 punts, després d'una ajustada final en què van completar el pòdium el gallec Ignacio Orge i “Narco” amb 33,5 punts i el català Fernando Álvarez, “Nano” amb “Anubis” amb 32,25 punts, segon i tercer respectivament.

 

En la modalitat de baix vol amb astor va pujar al més alt del pòdium el joveníssim Juan Jesús Serrano i la seva au “Delta” amb 34,5 punts, seguit del madrileny Cristian Jiménez I “Éden”, amb 27 punts i de l'extremeny Emilio Pérez Ledo amb “Pepa” i els seus 25,5 punts van completar la classificació.

 

Alfonso López, campió de Catalunya en 2023, segon a l’estatal en baix vol amb harris

 

En baix vol amb Harris l'andalús Justo Nieto va guanyar la prova amb “Dona” i 28,5 punts, finalitzant segon el català Alfonso López amb “Canastera” i 27,55 punts i tercer el gallec Ignacio Orge amb “Taiga” i 27,5 punts.

 

Jonathan Martínez es fa amb la tercera posició de la Copa de baix bol amb gos de mostra

 

A la III Copa de baix vol amb gos de mostra, el també andalús Antonio Cuevas amb el seu gos “Indio” i el seu au “Tobi” (78 punts) van pujar al calaix més alt del pòdium, que van completar l'andalús Luis Concepción amb “ Tino i Mora” (65 punts) i el català Jonathan Martínez amb “Azuquita (43 punts).

 

A la XXIII edició d'Altaneria amb Gos de Mostra, l'extremeny Miguel Sánchez amb la seva au “Andromeda” i la seva gosseta “Bianca” es van proclamar nous campions d'Espanya amb 65 punts. El castellanolleonès Darío Ajo amb “Barricada i Maia” (64 punts) i el madrileny Jose María Vázquez amb “Lara y Bravo” (58 punts) van ser segon i tercer respectivament.

 

Javier López, vigent campió de Catalunya d’Altaneria, repeteix  victòria al Campionat d’Espanya 

 

En la prova de 'altaneria' a colom, el català Javier López amb “Benu” i 71,98 punts van ser els millors de la seva modalitat, seguit de l'andalús Miguel Ángel Concepción amb “Sirena” (59,64 punts) i el castellanolleonès Darío Ajo amb “Barricada” (45,13 punts). 

 

Des de la Federació Catalana de Caça felicitar a tota la representació catalana en aquesta competició per continuar demostrant el gran nivell d’aquesta ancestral modalitat de caça.

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar