Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

SANTA COLOMA DE QUERALT ACULL EL XI CAMPIONAT AUTONÒMIC DE SANT HUBERTFederació Catalana de Caça 24/07/2013

Santa Coloma de Queralt (Tarragona), va acollir el passat dia 20 de juliol el XI Campionat Autonòmic de Sant Hubert al vedat el Codony, organitzat per la Federació Catalana de Caça i la R.T de Tarragona. La concentració va ser a les 7 del matí. Va donar la benvinguda Joaquim Vidal, com a Secretari de la Federació Catalana, exposant el tipus de vedat en el qual es celebraria la competició. Una vegada comprovada la documentació es va procedir a fer el sorteig, a recordar el reglament i anomenar el jurat de competició, sota la direcció de Diego de la Torre i auxiliat per Josep Escofet, Joaquim Vidal i Florenci Andrés. A les 8:45 s’iniciava la prova amb 18 participants, 15 homes i 3 dones. El dia abans els organitzadors, gestors i sembradors van anar a marcar els camps per reduir-los. Es van utilitzar tres camps: A, B i C, i un quart pel barratge. La temperatura a primera hora del matí era agradable perquè havia plogut, i els camps i la palla eren humits, al migdia la calor ja era patent.

El transcurs de la prova va ser normal, sense cap incidència a destacar. L’acte va comptar amb la presència del President de la Territorial, Josep Mª Porta, el President de la Federació Catalana de Caça, Paco Piera, el delegat i membre de Competicions Ignasi Albert, el Conseller de l’Ajuntament de Sant Coloma, Jordi Queralt, i familiars i amics dels concursants. Al migdia al acabar la prova, es va buscar recer de la calor al refugi del Codony, on es va fer entrega dels guardons a tots els participants: el guanyador va ser Raul Borrella, seguit de Marcelo Cano com a subcampió i Angel Fernandez en tercera posició. Pel que fa a les dones, Gloria Álvarez va quedar primera, Marta Giménez segona i Eva Rius tercera. Florenci Andrés, propietari del vedat, i tot el seu equip van preparar un refrigeri per a tots els assistents.

Volem agrair la col·laboració dels organitzadors del Campionat, el gestor, els sembradors, el Faisà d’Or com a patrocinador amb les seves perdius, Royal Canin i el vedat El Codony, que proporcionarà l’obsequi d’un dia de cacera pels dos primers classificats.

El Campionat d’Espanya de Sant Hubert es celebrarà el proper setembre a Ribarroja del Turia, Valencia.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar