Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MEDI NATURAL INFORMA SOBRE LA DECLARACIÓ DEL PARC NATURAL DEL TER I DEL FRESERMedi Natural informa sobre la declaració del Parc Natural del Ter i del Freser

11/12/2014

La direcció general de Medi Natural del DARP ha iniciat un seguit de reunions sectorials per tal de consensuar la declaració de Parc Natural de 12.500 hectàrees situades a les capçaleres del Ter i del Freser al Ripollès. Durant aquest mes les reunions són en l’àmbit de turisme i a partir del gener inclouran els ramaders.

A l’octubre, Miquel Rovira (president del Consell Comarcal per CiU) va reunir-se amb la directora general de Polítiques Ambientals. A més de Rovira, van ser-hi ramaders, caçadors i tècnics de medi ambient. La directora els va comunicar que la declaració de parc natural pot arribar abans dels 20 mesos previstos.

Al setembre, Santi Vila (conseller de Territori i Sostenibilitat) també va indicar a Núria que la declaració podia arribar abans d’acabar el 2014 i que es treballava en la consecució de compromisos amb la Catalunya del Nord.


X.V.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar