Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

EL FORT VENT DIFICULTA LA REPRESA DE RECERCA DEL CAÇADOR DESAPAREGUT DISSABTE AL PANTÀ DE CANELLESEl fort vent dificulta la represa de recerca del caçador desaparegut dissabte al pantà de Canelles

24/02/2015
Els equips centren la cerca en la zona on han trobat efectes personals dels ocupants de la barca bolcada

El fort vent està dificultant aquest dimarts al matí les tasques de recerca del caçador desaparegut dissabte al pantà de Canelles, entre la comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent, i la Noguera. Busquen des de llavors el cos d'aquest veí de Barcelona de 64 anys que va patir el naufragi de la barca en què viatjava amb cinc persones més. La intenció és centrar ara la cerca on el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil van trobar ahir dilluns efectes personals dels ocupants de la barca bolcada, com ara una motxilla o una llanterna, cap d'aquests del desaparegut. A causa de la ventada, però, s'està valorant la possibilitat o no d'utilitzar helicòpters i submarinistes.

 

L'home, que té una segona residència a Estopanyà, participava dissabte en una batuda de caça de senglar organitzada a la zona. La barca amb què navegava, que va ser recuperada diumenge a la tarda pels cossos de rescat, era de petites dimensions i transportava sis persones en el moment dels fets. Tres dels passatgers van haver de ser rescatats pels serveis d'emergència. L'accident va tenir lloc un cop ja era fosc i s'havia intensificat el vent. Diumenge la Guàrdia Civil va revisar les ribes del pantà i dilluns es van centrar a la zona on va bolcar el vaixell, amb l'ajuda de dos helicòpters, dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil respectivament.

 

Els caçadors feien el recorregut amb l'embarcació per traslladar-se als punts de difícil accés de la batuda del senglar organitzada als boscos del nucli abandonat de Finestres, a tocar del pantà. Per causes que es desconeixen, al voltant de les vuit del vespre, es va començar a omplir d'aigua la barca i de seguida va bolcar. Dos dels afectats van poder arribar a la vora del pantà nedant, mentre que els altres quatre es van agafar com van poder a l'embarcació.

 

Segons els Bombers de Benabarri els fets van anar molt ràpid, tot i que no se sap el que va passar es van donar un cúmul de circumstàncies, com el fet que ja era de nit i feia molt de vent.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar