Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UN PORC SENGLAR PROVOCA UN ACCIDENT DE TRÀNSIT AL CAMÍ D´ULLASTRELLUn porc senglar provoca un accident de trànsit al Camí d´Ullastrell

Foto: Google Street View

17/03/2015
Una desena d´exemplars van ser capturats en aquesta zona ara fa uns dies

Un porc senglar ha mort aquest dilluns al vespre al Camí d'Ullastrell com a conseqüència d'un accident de trànsit. Dues dotacions de la Policia Local i una ambulància es van personar al lloc dels fets, molt a prop de l'accés a la urbanització de Can Ximelis, cap a les 20.30h. Segons ha informat l'Ajuntament a Rubitv.cat, cap persona va resultar ferida.

 

Una desena de senglars capturats a la zona

 

D'altra banda, fonts municipals han explicat a aquest mitjà de comunicació els resultats de la batuda de senglars efectuada el passat diumenge 8 de març. Així doncs, durant aquest control cinegètic es van capturar una desena d'exemplars a la zona del torrent de Tallafigueres i Mas Jornet, molt a prop dels barris de La Perla, Can Serrafossà, Els Avets i el polígon de Rubí Sud. Segons els Agents Forestals, la quantitat d'animals abatuts ha estat 'important'. A més, l'Ajuntament ha fet un seguiment de rastres per decidir si cal dur a terme alguna actuació més. Es calcula que poden quedar dos o tres exemplars i, per tant, consideren que aquesta qüestió ha quedat 'calmada' i que no hi ha previsió de fer cap actuació més a la mateixa zona properament. La carn dels animals es va repartir, previ anàlisi per comprovar que tot fos correcte, entre persones necessitades.

 

Recordem que aquest estiu, Josep Maria Carreras, propietari de Cal Patillas, explicava a Rubitv.cat que els porcs senglars estaven posant en perill aquesta vinya (veure notícia). Després de la batuda del passat 8 de març, el departament de Medi Natural de l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb ell, qui ha afirmat que 's'ha notat' la intervenció i que ni ell ni un pastor de la zona han patit danys durant els darrers dies.

 

RUBÉN CABÚS

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar