Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS CAÇADORS REACTIVEN L’ESCORXADOR MUNICIPAL MILLORANT LES INSTAL·LACIONSEls caçadors reactiven l’escorxador municipal millorant les instal·lacions

24/03/2015
El Vedat de Caça Empòrium i l’Ajuntament castelloní han signat un conveni per a l’ús de l’equipament

L’escorxador municipal de Castelló d’Empúries tornarà a tenir sortida després que dissabte passat l’Ajuntament i el Vedat de Caça Empòrium signessin un conveni per a cinc anys. Els caçadors podran utilitzar l’escorxador com a sala de tractament i de desfer per a espècies cinegètiques. El mateix vedat es farà càrrec de les despeses de funcionament així com de la posada a punt i adequació d’aquest equipament.


Signatura del conveni


Van signar el conveni l’alcalde de Castelló d’Empúries, Xavier Sanllehí, i el president del Vedat de Caça Empòrium, Pere Canet. Posteriorment, va haver-hi una visita a les instal·lacions, que han estat adequades i posades a punt per part del mateix vedat, després d’un llarg període en què va estar en desús.


Els mateixos caçadors també van preparar un esmorzar típic per celebrar l’acord de recuperació de l’escorxador municipal, un dels més estratègics que hi ha a la comarca.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar