Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA UNIÓ DE FEDERACIONS ESPORTIVES DE CATALUNYA DÓNA EL SEU SUPORT A LA VIA CATALANALa Unió de Federacions Esportives de Catalunya dóna el seu suport a la Via Catalana

03/09/2013

El proper 11 de setembre a les 17:14 hores es farà la cadena humana organitzada per la Assemblea Nacional Catalana. Des de la UFEC s’ha recolzat aquesta iniciativa i s’ha animat a totes aquelles Federacions que ho creguin convenient a participar-hi.  

S’està definint un tram on hi haurà Federacions, esportistes, i totes aquelles persones relacionades amb el món de l'esport, que tindrà lloc a dins o al voltant del recinte del Camp Nou a Barcelona. Aquest tram esportiu estarà coordinat per la Sectorial d’Esportistes de l’ANC i tindrà el suport de la UFEC. Totes aquelles Federacions que ho vulguin, podran formar-ne part portant dirigents, esportistes, tècnics, àrbitres, etc.

La Federació Catalana de Caça dóna suport a aquesta iniciativa i tots aquells que ho desitgin poden confirmar la seva participació enviant un correu a info@federcat.com on consti el nom i cognoms i l’adreça de correu electrònic.

Un cop inscrits, s’enviarà a tothom la informació definitiva sobre aquesta convocatòria pel dia 11 de setembre.

La UFEC juntament amb la Federació Catalana de Caça, anima a tots els clubs que vulguin participar que s’involucrin amb aquesta iniciativa esportiva per tal de demostrar la força de l’esport federat en una jornada important pel país.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar