Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CONDEMNAT PER LA MORT D’AUS PROTEGIDESCondemnat per la mort d’aus protegides

15/04/2015

El titular del jutjat penal número dos de Mataró ha condemnat un veí a pagar una multa de 3.240 euros, a tres anys d’inhabilitació de caça i a sis anys més d’inhabilitació d’activitat relacionada amb la colombofília per un delicte contra
la fauna. La fiscalia l’acusava de la mort d’un astor —au amb protecció especial a l’Estat—i dues garses posant un producte tòxic a les plomes de coloms que hi deixava com a esquer.


José Maria Giménez deixava coloms i tórtores mortes i vives lligades, impregnades amb l’insecticida Aldicarb —exclòs de la llista comunitària— per caçar aus rapaces protegides, al paratge de Cal Noguer, on té el seu palomar, a Premià de Dalt, el 2013. Agents rurals van trobar el 17 de febrer un astor a uns cent metres del palomar mort per ingesta d’Aldicarb. També van trobar dues garses (Pica pica) mortes per haver menjat part d’aquell astor. Li van trobar el producte tòxic al vehicle. També ha d’indemnitzar la Generalitat per les aus mortes (300 euros per l’astor i 100 euros per cada garsa) i per estudis dels animals (656 euros).


R.M.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar