Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA GUÀRDIA CIVIL DE TARRAGONA SUBHASTA 663 ARMES AMB PREUS DE SORTIDA QUE VAN DELS 5 ALS 6.000 EUROSLa Guàrdia Civil de Tarragona subhasta 663 armes amb preus de sortida que van dels 5 als 6.000 euros

28/05/2015

La Guàrdia Civil subhastarà el 8 de juny un total de 663 armes a la Comandància de Tarragona. Les armes es licitaran en lots que sumen 491 escopetes, 38 carabines, 21 rifles, 66 pistoles, 46 revòlvers i una carabina d’aire comprimit. Entre les peces més cares, hi ha diverses escopetes que tenen un preu de sortida de 2.000 euros i, la més costosa, és una escopeta de caça marca ‘ExHispano’ que s’enfila als 6.000.

 

D’altra banda, es trauran a licitació diverses armes llargues amb un preu de sortida de deu euros i, la més assequible, és un revòlver marca ‘Astra’ del calibre 357 que té un preu simbòlic de cinc euros. Els interessats podran visitar l’armament entre els dies 1 i 5 de juny en horari de matí.

 

Aquells que volen fer-se amb alguna de les peces han d’ingressar una fiança i, posteriorment, el valor total de les armes a la delegació d’Hisenda. Els postors o els seus representants estan obligats a assistir a l’acte de subhasta del 8 de juny a les nou del matí perquè, en cas que es registrin dues ofertes iguals, l’empat es pugui resoldre a viva veu, amb possibilitat d’anar incrementant l’oferta en fraccions mínimes d’un euro.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar