Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MÓRA D’EBRE CELEBRA LA XXVII EDICIÓ DE LA FIRA DE CAÇA AQUEST CAP DE SETMANAMóra d’Ebre celebra la XXVII edició de  la fira de caça aquest cap de setmana

11/06/2015
La Cazafir es presenta com el lloc de trobada per als amants de la caça, amb notables novetats i exhibicions en aquesta edició

Móra d’Ebre acollirà aquest dissabte i diumenge la XXVII edició de la Cazafir. Aquesta fira és la més veterana i important d’aquest tipus que se celebra al territori.  

 

La fira és promoguda any rere any per la societat de caçadors La Caçadora de l’Ebre, de Móra d’Ebre, i hi haurà un bon nombre d’expositors, entre els quals destaquen els de venda de gossos de caça i d’espècies cinegètiques, a més de tot tipus d’articles relacionats amb la caça com armes, cartutxos o roba.  

 

La fira arrencarà dissabte al matí, a les 9.30 hores, quan el recinte firal obrirà les seues portes, situat per primera vegada als terrenys a tocar de riu Ebre, entre els dos ponts. A la fira es podran realitzar activitats relacionades amb la caça com tir virtual, tir amb carrabina d’aire comprimit, tir amb arc,paintball, etc.  

 

Dissabte, a les 11 hores, hi ha programada una demostració de l’Associació Espanyola de Gossos amb Sang AEPES i tot seguit una exhibició de gossos de mostra (perdius), podencs (conills)amb falcons del centre de cria Culture Falcons i exposició d’aus,novetats destacades d’aquesta edició. Una de les activitats programades per diumenge també és la mostra de cuina de raça, a les 11 hores, així com les exhibicions canines de gossos de salvament i antidroga al migdia.  

 

«La fira és la més vella de Catalunya i arriba gent de Barcelona, Madrid o Saragossa», explica Joan Serra, president de la societat de caçadors. «És una jornada de trobada per la gent del món de la caça, que sol ser introvertida, per reunir-se i xerrar del que ens agrada». En les millors edicions s’ha arribat als 15.000 visitants. Enguany esperen arribar com a mínim fins als 7.000.  

 

MARINA PALLÁS

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar