Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FIRA DEL CAÇADOR DE MÓRA D’EBRE ES TRASLLADA A L’ILLA DE SAURÍLa Fira del Caçador de  Móra d’Ebre es trasllada  a l’illa de Saurí

La Fira del Caçador de  Móra d’Ebre es trasllada  a l’illa de Saurí

12/06/2015
Tindrà lloc aquest cap de setmana entre els dos ponts de Móra d’Ebre

La fira del caçador Cazafir torna aquest cap de setmana a Móra d’Ebre. El certamen, però, presenta una novetat important i és que, a causa de les obres que s’estan duent a terme al passeig del pont, s’haurà de desplaçar fins a l’illa de Saurí, la finca que ha adquirit recentment l’Ajuntament de Móra d’Ebre, situada a la vora del riu entre els dos ponts de la localitat.  

 

A banda d’això, la fira també presenta altres novetats, com ara les mostres de gossos de caça, que enguany protagonitzaran una bona part dels actes de la fira. També hi haurà una demostració de vehicles 4 x 4 i diversos simuladors de tir i caça per a totes les edats.  

 

El regidor de Fires de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Francesc Launes, destaca que“en aquesta edició s’arribarà a acollir més d’una quarantena d’expositors, que oferiran tot tipus de material per a caçadors”. A banda d’això, també es donaran a conèixer diverses eines amb GPS perquè els caçadors puguen localitzar els seus vehicles quan vagen a fer batudes a llocs desconeguts o puguen localitzar els seus gossos després d’alliberar-los per anar a caçar el senglar. Diumenge al matí també hi tindrà lloc la mostra de la cuina de caça, un dels actes més esperats en què diversos aficionats a la caça presenten les seues creacions culinàries elaborades amb els seus trofeus.  

 

La fira del caçador de Móra d’Ebre és la fira de referència del sector al nord de les Terres de l’Ebre.  

 

A.P.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar