Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

S´OBRE EL PERÍODE D´INSCRIPCIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GOSSOS DE MOSTRA AMB MENCIÓ CACTS´obre el període d´inscripcions del Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra amb menció CACT

01/07/2015
El Campionat es celebrarà els dies 11 i 12 de juliol de 2015

La Federació Catalana de Caça juntament amb el Club del Pointer celebraran a Tàrrega un cap de setmana dedicat als gossos amb el Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra amb menció CACT i proves PAN, DIN i Joves promeses pòinter.

 

El Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra amb menció CACT tindrà una prova classificatòria dissabte al matí i la final el diumenge al matí. S’ha procurat quedar ben d’hora per tal d’evitar al màxim la calor intensa i intentar que els gossos no pateixin. La inscripció al Campionat de Catalunya amb menció CACT costa 35 euros per gos  i cal omplir el full d’inscripció que adjuntem al final d’aquesta nota de premsa, fer l’ingrés i enviar a la Federació Catalana de Caça el full omplert i el resguard de l’ingrés a través del fax (93.268.37.95) o del correu electrònic (info@federcat.com). El període d’inscripcions va des d’avui fins el dia 9 de juliol.

 

Per altra banda el Pointer Club ha organitzat un PAN (obert a totes les races), un DIN i Joves promeses de Pointer. Aquestes inscripcions costen 15 euros i per formalitzar la inscripció a aquestes proves cal trucar a Josep Lagunas (Tel. 637.536.309). Teniu fins el 6 de juliol per fer-ho.    

 

Veniu a gaudir d’un cap de setmana dedicat als nostres millors amics!

 

Ja podeu començar a inscriure-us!  Full d´inscripció al Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar