Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

AGRICULTURA ORGANITZA UN DISPOSITIU ESPECIAL DE VIGILÀNCIA DURANT LA CAÇA DE L'ISARD A ANDORRAAgricultura organitza un dispositiu especial de vigilància durant la caça de l'isard a Andorra

13/09/2013
El formaran una vintena d’agents rurals i servirà per evitar furtivisme dels caçadors siguin o no andorrans

Agents rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural han organitzat un desplegament especial des de diumenge, 15 de setembre, i fins al proper diumenge, dia 22, amb motiu de la setmana de caça de l’isard a Andorra per tal de vetllar per les poblacions d’isards, cérvols i altres espècies animals protegides o cinegètiques. La Setmana de la caça andorrana permetrà aquest any un total de 81 captures.

Per tal de fer més efectiu el dispositiu de vigilància dels caçadors andorrans, al llarg d’aquesta setmana, uns 20 agents rurals de les comarques de la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà controlaran diàriament les poblacions d’isards en territori català. A més, com en anys anteriors, realitzaran els controls habituals per tal de vigilar l’activitat dels caçadors en els límits fronterers. La vigilància tindrà el suport d’un helicòpter que controlarà l’activitat des de l’aire.

L'objectiu no és cap altre que evitar el furtivisme dels caçadors, siguin o no andorrans. Les sancions per abatre un isard en zona fronterera són a partir d’uns 3.000 euros.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar