Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FIRA DE TÀRREGA SEGUEIX SENT UN ÈXIT I UNA DE LES FIRES DE CAÇA DE CATALUNYA MÉS POPULARLa Fira de Tàrrega segueix sent un èxit i una de les Fires de caça de Catalunya més popular

La Fira de Tàrrega segueix sent un èxit i una de les Fires de caça de Catalunya més popular

La Fira de Tàrrega segueix sent un èxit i una de les Fires de caça de Catalunya més popular

29/09/2015
Enguany han estat la plataforma de presentació d’una nova associació sense ànim de lucre anomenada Rastrejadors que es dedica a recuperar animals ferits

La celebració de la 14a Fira del Caçador de Tàrrega va celebrar-se el passat diumenge 27 de setembre desafiant la previsió de mal temps i la coincidència amb la jornada electoral i ha tornat a superar els 15.000 visitants.

 

El càmping municipal va omplir-se amb més d’un centenar d’expositors i va oferir activitats per a tots els gustos, inclosa la gran novetat d’aquest any, exhibicions aèries a càrrec de l’Escola de vol la Serra de Mollerussa.

 

A més a més, la Fira va servir de plataforma de presentació a Rastrejadors, una nova associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la recuperació d’animals ferits. En la presentació van difondre la seva feina a caçadors i persones vinculades amb el medi natural. El seu objectiu és evitar deixar animals ferits al bosc, carreteres o zones de seguretat gràcies a la feina d’equips qualificats de persones amb gossos especialitzats en el rastre de sang i poder actuar arreu del territori català.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar