Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

L´AJUNTAMENT DE VALLROMANES REP QUEIXES DE VEÏNS MOLESTOS AMB ELS CAÇADORS DE SENGLARSL´Ajuntament de Vallromanes rep queixes de veïns molestos amb els caçadors de senglars

02/11/2015

L’Ajuntament de Vallromanes rep queixes de veïns molestos amb els caçadors que fan batudes de senglars al terme municipal, segons ha explicat a l’ACN l’alcalde del poble, David Ricart (ERC – Més per Vallromanes). Es queixen sobretot dels perdigons i dels trets que se senten a prop de les cases. L’alcalde considera que s’hauria de reflexionar sobre “si no hi haurien altres mètodes millors per controlar la població de senglars”. Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental, és un municipi on el 60% de terreny és forestal i on els habitatges estan a tocar dels boscos. No hi ha producció agrícola i la gent no dóna menjar als senglars.


Els senglars formen part del paisatge habitual de Vallromanes, un municipi amb moltes cases aïllades i molt terreny forestal. “Els senglars no estan ocupant el nostre terreny, som nosaltres qui hem ocupat el seu territori. Ens hem carregat els seus depredadors”, avisa David Ricart. “Hi ha veïns que em diuen que els hi fan més por els trets dels caçadors que no el que puguin fer els senglars aixecant la gespa del jardí o de l’hort”. “Sentir trets a pocs metres de casa per ningú és agradable”, explica l’alcalde. Vallromanes no té producció agrícola, tret d’algun pagès que encara queda. “Per tant, no existeix un problema de senglars que destrueixin collites”, subratlla Ricart. En aquest sentit, l’alcalde posa sobre la taula la reflexió de “si no hi haurien altres mètodes millors (que la caça) per controlar la població de senglars”.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar