Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · OCELLAIRES

ES CELEBRA EL CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYA, MODALITAT DE RAPIDESAEs celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya, modalitat de Rapidesa

1r Premi Cadernera

1r Premi Pinsà

04/06/2015
La competició va tenir lloc el passat diumenge 31 de maig a Dosrius

Aquest passat diumenge, últim de maig, va tancar-se oficialment el 45è Campionat Ocellaire de Catalunya amb la celebració de la últim modalitat, la rapidesa. Després de Lleida i Vic, Dosrius va ser la localitat que va acollir aquest campionat de clausura.   

 

Com ja deuen saber a aquestes alçades, enguany el Campionat Ocellaire de Catalunya s’ha renovat amb l’ambició de desenvolupar les tres modalitats que es practiquen a Catalunya i al llarg d’aquest mes de maig s’han desenvolupant tres competicions; la modalitat de Cant Silvestre a Lleida que va donar el tret de sortida del 45è Campionat Ocellaire de Catalunya, la modalitat de Resistència que va celebrar-se el dia 24 de maig a Vic i tancant el Campionat, la modalitat de Rapidesa que va tenir lloc a Dosrius el passat diumenge 31 de maig.

 

La modalitat de Rapidesa va començar puntualment a les 8 del matí i s’acabava cap a les dos del migdia sense registrar cap problema. Igual que en la modalitat de resistència, la participació (reservada a aquells que venien classificats) va ser menor però amb un nivell molt destacat. Ens agradaria destacar la presència de la senyora Neus Ferrete Gracia, directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Barcelona i Catalunya Central que va assistir a l’esdeveniment i a l’entrega de premis.

 

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Dosrius, a la senyora Neus Ferrete, als col·laboradors, a jutges i participants, i com ja hem mencionat en els altres campionats, als delegats ocellaires de totes les Representacions Territorials que han fet possible aquest renovat 45è Campionat Ocellaire de Catalunya i que a més a més van estar presents aquest diumenge per donar un cop de mà en tot el que calgués. 

       

Adjuntem tot seguit l’acta amb la classificació d’aquest Campionat.Classificació Campionat Ocellaire de Catalunya de Rapidesa 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar