Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · OCELLAIRES

LA FCC ES REUNEIX AMB RESPONSABLES DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT PER ABORDAR LA SITUACIÓ OCELLAIRELa FCC es reuneix amb responsables de Territori i Sostenibilitat per abordar la situació ocellaire

Diversos memebres de la Federació Catalana de Caça es reuneixen amb responsables del Departament de Territori i Sostenibilitat el passat dilluns 20 de febrer

23/02/2017
Mentre no es resolgui el procediment d’infracció de la Comissió Europea descarten autoritzar captures però si que s’encetarà novament un estudi de cria d’ocells fringíl·lids

El passat dilluns, 20 de febrer, va ser l’última de les diverses reunions que la Federació Catalana de Caça ha celebrat amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per parlar sobre la situació del col·lectiu ocellaire i intentar avançar en un tema encallat.

 

El President de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, acompanyat del delegat ocellaire de la Federació, Mariano Mate, l’assessora jurídica Montse Romeo, i els criadors Ismael Rovira, José Gamboa, Josep Miquel Badia i Josep Cruells van reunir-se amb responsables del Departament de Territori i Sostenibilitat per procurar clarificar les posicions, poder definir la direcció del col·lectiu ocellaire y donar-los respostes.

 

Els responsables de Territori i Sostenibilitat descarten autoritzar les captures d’ocells fringíl·lids mentre el procediment d’infracció obert per la Comissió Europea contra Espanya segueixi sense resoldre’s. Aquest tema, ja s’està treballant des de la Plataforma Nacional en defensa del silvestrismo (creada per la ONC) i de la qual la Federació Catalana de Caça en forma part, que uneix i coordina els esforços en defensa del col·lectiu ocellaire.

 

El que si que s’iniciarà novament és l’estudi sobre la viabilitat de la cria d’ocells fringíl·lids.

 

La Federació Catalana de Caça seguirà treballant i mantindrà el diàleg amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per tal d’avançar pas a pas, en la consecució dels drets dels ocellaires de Catalunya, i mantindrem informat puntualment el col·lectiu de totes les novetats.   

 


 

LA FEDERACIÓN CATALANA DE CAZA SE REÚNE CON RESPONSABLES DE TERRITORIO Y SOSTENIBILIDAD PARA ABORDAR LA SITUACIÓN OCELLAIRE

 

Mientas no se resuelva el procedimiento de infracción de la Comisión Europea descartan autorizar las capturas pero sí que se iniciará nuevamente un estudio de cría de pájaros fringílidos.    

 

El pasado lunes, 20 de febrero, fue la última de las diversas reuniones que la Federación Catalana de Caza ha celebrado con el Departamento de Territorio y Sostenibilidad para hablar sobre la situación del colectivo ocellaire e intentar avanzar en un tema atascado.

 

El presidente de la Federación Catalana de Caza, Sergio Sánchez, acompañado del delegado ocellaire de la Federación, Mariano Mate, la asesora jurídica Montse Romeo, y los criadores Ismael Rovira, José Gamboa, Josep Miquel Badia y Josep Cruells se reunieron con responsables del Departamento de Territorio y Sostenibilidad para procurar clarificar las posiciones, poder definir la dirección del colectivo ocellaire y darles respuestas.

 

Los responsables de Territorio y Sostenibilidad descartan autorizar las capturas de pájaros fringílidos mientas el procedimiento de infracción abierto por la Comisión Europea contra España siga sin resolverse. Este tema, ya se está trabajando desde la Plataforma Nacional en defensa del silvestrismo (creada por la ONC) y de la cual la Federación Catalana de Caza forma parte, que une y coordina los esfuerzos en defensa del colectivo ocellaire.

 

Lo que sí se iniciará nuevamente es el estudio sobre la viabilidad de la cría de pájaros fringílidos.

 

La Federación Catalana de Caza seguirá trabajando y mantendrá el diálogo con el Departamento de Territorio y Sostenibilidad para avanzar paso a paso en la consecución de los derechos de los ocellaires de Catalunya, y mantendremos informado puntualmente el colectivo de todas las novedades.   


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar