Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · COMPETICIONS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FIELD TARGET 2023Federació Catalana de Caça 16/04/2023
El 16 d’abril la localitat de les Borges Blanques serà l'escenari d’aquesta competició, que es durà a terme a les modalitats de PCP i Pistó

Organitzada per la Federació Catalana de Caça i l ‘Associació de FT Ponent, el diumenge 16 d’abril les Borges Blanques (Pla del Fallivé -APC 10081 de la Societat de Caçadors   de les Borges Blanques) serà l’escenari de la celebració d’una nova edició d’aquesta modalitat de tir que cada vegada compta amb més participants.

 

Prova classificatòria per al Campionat d’Espanya

La trobada constarà de dos proves. D’una banda, la Competició Autonòmica classificatòria per al Campionat d'Espanya de Field Target, adreçada a tots els federats/des de la Federació de Caça Catalana que opten a Campió Autonòmic de Catalunya i posterior representació al “Campeonato de España de Field Target 2023”. D’altra la Competició Mixta,   oberta a tots els federats/des de la FCC i d'altres comunitats en qualitat de convidats.

 

Competició

 

Tota la competició es desenvoluparà d’acord amb les normes tècniques de la modalitat i que estan recollides al reglament aprovat de la RFEC (link) a les categories de PCP General i Pistó General.

  

Inscripcions

 

Els i les interessades en participar en aquesta competició hauran de formalitzar la seva inscripció –data límit per fer-ho el dijous 6 d’abril- enviant un correu electrònic a fieldtarget.catalunya@gmail.com  amb la següent documentació:

 

  • Butlletí d’inscripció degudament emplenat.
  • Llicència federativa en vigor.
  • Rebut transferència bancaria.
  • DNI

 

Cal recordar que per participar és imprescindible comptar amb la llicència federativa en vigor, amb una cobertura mínima de RC de 600.000 €, així com la targeta d’armes.

 

El preu de la inscripció és de 40 € (que inclou el dinar de germanor a celebrar en acabar la competició) que s’hauran d’abonar mitjançant transferència bancària al compte de la FCC ES32 2100 0884 10 02 00209289.

 

La competició començarà a les 09.00 del mati amb el registre i validació dels participants. El Jutge principal i Jurat de Competició són determinats per la Federació Catalana de Caça i l’Associació FT Ponent, segons l’article 7.2 del reglament.Normes Generals Campionat Catalunya Field Target 2023


https://www.federcat.com/tramitacio.php?...
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar