SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMPAK SPORTING 2016

Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2016

Podi de la categoria de Veterans 1r Joan Badia 2n Marcelo Clavero 3r Josep Moner

Podi de la 3a categoria 1r Angel Balleste 2n Ivan Marin 3r Jordan Edo

Podi de la categoria de Dames 1a Amor Giménez 2a Mónica Schmid 3a Marta Giménez

01/06/2016
Enguany es van estrenar les instal·lacions del Coto Intensiu Serracanya per fer un Campionat de Catalunya

El passat diumenge 29 de maig va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Compak Sporting a les instal·lacions del Coto Intensiu Serracanya.

La Competició va desenvolupar-se amb normalitat i amb exhibició de bon nivell per part dels 59 participants. Una mica més tard del que estava previst, cap allà les 9 del matí va iniciar-se el campionat i es va donar per acabat vora les 18 de la tarda.

A l’hora de conformar l’equip autonòmic va haver-hi algunes renúncies i es va haver de fer desempat entre Edgar Bosch i Albert Carrillo per definir qui obtenia la quarta plaça i qui es quedava amb la plaça de reserva. Finalment va ser Edgar Bosch qui va ocupar la última posició de l’equip autonòmic quedant configurat de la següent manera:

1. Ivan Marín
  2. Jordan Edo
  3. Marcelo Clavero
  4. Edgar Bosch
  5. (Reserva) Albert Carrillo

Volem donar les gràcies a la Representació Territorial de Barcelona i al seu responsable de competicions, el senyor Diego de la Torre, al Coto Intensiu Serracanya i a la família que el regenta, encapçalats pel Pep, per la seva sempre magnífica acollida i col·laboració, al Peret del Club Esportiu Catalunya per la seva gran ajuda, i als jutges i participants.

Si no hi ha canvis, el Campionat d’Espanya de Compak Sporting està previst pel 17 al 19 de juny a Almansa (Albacete).

Adjuntem la classificació General del Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2016.