Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ES REUNEIX AMB LA DELEGADA A CATALUNYA DE SEO/BIRDLIFELa Federació Catalana de Caça es reuneix amb la delegada a Catalunya de SEO/Birdlife

D´esquerra a dreta Mariano Mate, Josep Vilalta, Cristina Sánchez i Sergio Sánchez. Foto Federació Catalana de Caça

Mariano Mate, Josep Vilalta i Cristina Sánchez en un altre moment de la reunió. Foto Federació Catalana de Caça

15/12/2016
Seguint l’objectiu d’aquesta legislatura d’establir vies de diàleg amb tots els actors que influeixen d’una manera o altra en les nostres activitats, hem parlat amb SEO/Birdlife una organització pionera de la conservació de la natura i biodiversitat

El dilluns 28 de novembre la delegada de SEO/Birdlife a Catalunya, Cristina Sánchez, va reunir-se amb el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, el responsable ocellaire de la Federació, Mariano Mate i el delegat ocellaire d’Osona, Josep Vilalta.

 

La intenció última d’aquesta trobada era conèixer, escoltar i parlar amb una institució de gran rellevància com és SEO/Birdlife, fundada al 1954 amb l’objectiu de conservar les aus silvestres i els seus hàbitats. Aquesta entitat, igual que moltes altres, influeix en més o menys grau en el desenvolupament d’activitats de la Federació i per això creiem que cal establir un diàleg sincer i fluid que permeti una relació entre les dos institucions. Malgrat que per les nostres característiques inherents hi haurà punts on no serà possible que coincidim, també és veritat que existeixen molts punts de trobada que hem d’explorar conjuntament pel bé de les espècies (cinegètiques i no cinegètiques). Un exemple d’això pot ser l’interès comú en la qualitat de l’hàbitat de les espècies cinegètiques, esbrinar els veritables motius causants de la disminució de poblacions i la necessitat o no d’establir quotes pel seu aprofitament sostenible, entre altres.

 

Al llarg de la reunió, que va desenvolupar-se amb total cordialitat, els dos col·lectius van esforçar-se per cercar els punts de vista en comú, en els quals poder treballar plegats, en un clima de diàleg conciliador i constructiu.

          

Tan la delegada de SEO/Birdlife a Catalunya, com el President de la Federació Catalana de Caça van considerar oportú mantenir un diàleg permanent en relació als temes que les dos institucions puguin abordar de manera conjunta i van comprometre’s a seguir en contacte.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar