Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA EL PRIMER SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR 2017Es celebra el primer sorteig de permisos de caça major 2017

24/01/2017
A partir d’avui dimarts 24 de gener, es pot consultar la llista dels guanyadors a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça

Ahir dilluns 23 de gener a les 18 hores, va tenir lloc el Sorteig de Caça Major a les Oficines centrals de la Federació Catalana de Caça. L’acte, presidit pel vicepresident de la Federació Catalana de Caça, el senyor Josep Puigpinós i el responsable de competicions i caça major, el senyor Diego de la Torre, va començar puntualment i es va desenvolupar sense incidències.

 

Es van sortejar els primers permisos que ens ha atorgat l'Administració en funció dels informes anuals de les direccions tècniques de les Reserves, per la caça de cérvol mascle i femella i cabirol femella ja que aquests s'han d'executar en les properes setmanes. Com ja vàrem explicar, al llarg del febrer està previst fer un segon sorteig amb la resta de permisos.

 

Properament, els guanyadors rebran una carta de la Federació Catalana de Caça on s’explica amb detall els passos que han de fer per rebre el permís. Si algun dels guanyadors no pot acceptar el permís per un motiu justificat, ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@federcat.com i notificar-ho amb la màxima celeritat per poder avisar a la persona de reserva el més aviat possible.    

 

A hores d’ara ja està publicada la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça www.federcat.com que està disponible per la seva consulta. Adjuntem el document tot seguit.Llista de guanyadors del primer sorteig de permisos de caça major 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar