Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAÇA MAJOR

SUBHASTA DE TRES PERMISOS DE CABRA SALVATGE DE LA ZONA DE CAÇA CONTROLADA DE MONTSERRATSubhasta de tres permisos de cabra salvatge de la zona de caça controlada de Montserrat

22/06/2017
Avui s´ha publicat l´anunci de licitació al DOGC

Per resolució de 6 de juny de 2017, de la directora general d'Ecosistemes Forestals i gestió del Medi del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, s'ha aprovat el Pla Tècnic de Gestió Cinegètica de la zona de caça controlada de Montserrat per a la temporada 2017-2018, el qual preveu els permisos de caça de cabres salvatges que la Generalitat de Catalunya ha de concedir per motius de control de la població d'aquests animals.

Segons l'article 20.1 del Text refós de la Llei de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/2002, de 24 de desembre, l'alienació de béns mobles s'ha de fer mitjançant subhasta pública.

S'estableix la subhasta de tres permisos de caça de cabra salvatge, corresponents a la zona de caça controlada de Montserrat.

Adjuntem el document oficial on podreu consultar tots els requisits i característiques de la subhasta.ANUNCI de licitació de permisos de caça de cabra salvatge a la zona de caça controlada de Montserrat.


portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7396/1619926.pdf
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar