Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

VALORACIÓ FORÇA POSITIVA DE LA PARTICIPACIÓ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA A LA FIRA STM 2019Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

Valoració força positiva de la participació de la Federació Catalana de Caça a la Fira STM 2019

26/03/2019
La carpa informativa, didàctica i pedagògica de la FCC va esdevenir una de les novetats i principals atractius del Saló de l’Esport i el Turisme Actiu i de Muntanya dut a terme el passat cap de setmana al recinte firal de Fira de Lleida

Més de 14.000 persones es van donar cita el dissabte 23 i 24 de març al pavelló 4 Fira de Lleida per tal de visitar les fires Petitalia (dedicada a la família) i el STM, un saló en el qual la Federació Catalana de Caça va tenir un destacada presència ocupant un espai de més de 70 metres quadrats on va instal·lar la seva carpa informativa així com tot un seguit de panels, roll ups i diferents reproduccions d’animals, que van servir per fer pedagogia i formació al voltant del món de la caça.

 

 

Cal destacar, que aquesta era la primera vegada que la FCC acudia a una fira fora de l’àmbit estrictament cinegètic. De fet, la gran majoria dels visitants de l’estand va ser de pares i mares acompanyades pels seus fills i filles, que no tenien una relació directa amb la caça. En tot moment, la resposta i acollida per part de totes les persones que van passar per l’estand va ser francament positiva i es van mostrar força i agradablement sorpresos al descobrir la tasca duta a terme per part dels caçadors i caçadores catalans i la significativa aportació de l’activitat cinegètica per al correcte manteniment i sostenibilitat del medi natural.

 

 

Cal destacar la bona valoració realitzada també per part dels responsables de l’organització d’aquest saló, així com de l’alcalde de la localitat de Lleida, el Sr. Félix Larrosa, que va dedicar una bona estona a conèixer l’estand de la FCC en la seva visita institucional a la Fira.

 

 

Durant els dos dies de fira gairebé es va exhaurir tot el material promocional preparat per l’ocasió, especialment l’adreçat a la canalla, ja que es va muntar un tipus d’estand molt acorde amb el públic objectiu de la Fira (turisme familiar i d’activitats). Centenars de nenes i nens van passar força estona a l’estand de la FCC pintant i fent imants amb imatges d’animalons i jugant amb els panells didàctics, a més de fent-se infinitats de fotos amb les reproduccions de porcs senglars, cérvols, guineu...

 

 

El dissabte al matí la FCC també va protagonitzar una de les conferències de la jornada;  en aquesta ocasió a càrrec del tècnic de la Federació Dani Camacho, que va oferir una interessant xarrada al respecte de la importància de la caça per al desenvolupament i sostenibilitat del món rural.

 

 

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça va acompanyar el diumenge al matí una bona estona a Cándido, responsable de fires i la seva companyera Nati, que duran tot el cap de setmana es van fer càrrec de l’estand i van vetllar per que tot fos un èxit i per explicar a tothom que els hi va preguntar la realitat de l’activitat cinegètica. Tot un luxe i una gran sort comptar amb aquest fantàstic equip.

 

 

Sens dubte, una primera experiència fora de l’àmbit directament cinegètic que obre el camí per a noves participacions en iniciatives similars.   

 

Valoració de Sergio Sánchez de la participació de la FCC en la Fira

 

La premsa local es va fer ressò de la participació de la FCC en la Fira STM - document adjunt

 Document PDF
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar