Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

SALLENT ACOLLIRÀ AQUEST DIUMENGE EL 51 CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYASallent acollirà aquest diumenge el 51 Campionat Ocellaire de Catalunya

27/04/2023
El proper diumenge 30 d’abril la localitat de Sallent acollirà la celebració d’aquesta cinquanta-unena edició del Campionat Ocellaire de Catalunya a quatre plomes en la modalitat de rapidesa

Organitzat per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona i la Societat Ocellaire Sallentina, aquest diumenge 30 d’abril es durà a terme aquesta competició, que comptarà amb la participació del millors ocellaires de Catalunya.

 

La competició començarà a les 08.00 del matí. Com sempre ben d’hora amb l'objectiu d'evitar, en la mesura que sigui possible, les altes temperatures, que sempre perjudiquen la correcta evolució dels ocells a concurs.

 

Aquest campionat, que es durà a terme a l’envelat del carrer Josep Potellas  es celebrarà,  com ja és habitual, a quatre plomes: pinsans, passerells, verdums i cardeneres en la modalitat de rapidesa, la més estesa a Catalunya. En aquest tipus de competició els ocells de cant es col·loquen a les gàbies, separades per cartrons i se’ls dona un temps que a mesura que es van fent remeses (torns) es va escurçant i es van eliminant a mesura que va passant el temps. L’última remesa s’anomena corona.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar