Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DAVID MONER DIU ADÉU: "ESTIC MOLT CONTENT DE LA MEVA ETAPA A LA UFEC"David Moner diu adéu:

David Moner diu adéu:

17/06/2014
El president de la UFEC s'ha acomiadat aquest dimarts de les federacions esportives catalanes, de les autoritats polítiques i del món esportiu català

David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), s'ha acomiadat aquest dimarts de les federacions esportives catalanes, de les autoritats polítiques i del món esportiu català i ha fet el relleu testimonial del seu càrrec. Tal com va explicar l'ARA el passat 11 de març, el seu successor serà Gerard Esteva.

 

"Estic molt content de la meva etapa a la UFEC", ha dit David Moner. "He fet front a moltes dificultats, però mai ho he fet sol", ha afegit el a partir d'ara president honorífic de l'entitat.

 

"David Moner és un exemple a seguir, un home del món de l'esport", ha dit Gerard Esteva, que ha recordat el llegat que deixa l'expresident i la transformació que ha impulsat a la UFEC. "És un mestre i al costat dels mestres sempre s'aprèn", ha explicat.

 

Cansat dels atacs a l'autonomia de l'esport català, com la imposició de la llicència esportiva única i les inspeccions fiscals, i pendent de la seva salut, l'advocat va oficialitzar el seu relleu durant l'assemblea de la UFEC, que el va ovacionar durant més de dos minuts

 

Nascut l’any 1933, David Moner va arribar al càrrec l’any 1996, després de ser president de la Federació Catalana de Natació entre els anys 1977 i 1995. Durant aquests 18 anys l'organisme ha passat de tenir un pressupost de 120.000 euros a gestionar-ne un de 25 milions d’euros. A més, ha sabut incrementar els recursos propis i limitar la seva dependència de les subvencions públiques. Actualment tan sols el 5% dels ingressos depenen de les ajudes institucionals. "Estic orgullós de la feina que hem fet durant aquests anys", reconeix.

 

Gerard Esteva vol modernitzar la UFEC i aplicar algunes de les mesures que ha posat en pràctica amb èxit a la Federació Catalana de Vela.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar