Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇAConvocatòria Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Caça

09/01/2024
La Junta Directiva ha acordat convocar a tots els membres de ple dret a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Caça, el dia 9 de Febrer de 2024 per via telemàfica, mitjançant la plataforma Microsoft Teams.

De conformitat amb el que disposa l’article 48è. dels Estatuts Federatius, la Junta Directiva ha acordat convocar a tots els membres de ple dret a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Caça, el dia 9 de Febrer de 2024 per via telemàfica, mitjançant la plataforma Microsoft Teams.

 

A les 18:30 hores en primera convocatòria, i a les 19:00 hores en segona convocatòria, per tal de tractar els punts següents:

 

ORDRE DEL DIA

  1. Donar compte de la liquidació de l’exercici vençut 2023
  2. Donar compte del pressupost de 2024
  3. Donar compte del calendari de competicions de l’exercici 2024.
  4. Aprovació, si s’escau, de la modificació dels Estatuts federatius
  5. Aprovació, si s’escau, de l’adquisició d'un immoble per a la nova seu de la RT de Lleida
  6. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió a la Unió d’Esport de Catalunya — UEC
  7. Torn obert de paraules.

 

Assemblea via telemàtica

De manera prèvia a la celebració de l'assemblea els participants a la mateixa hauran de confirmar la seva assistència per tal de rebre el corresponent enllaç per accerdir-hi

 

Observacions a la convocatòria

 

1) D'acord amb l'article 49 punt 3 dels Estatuts, prèviament a entrar a conèixer els punts de l’ordre del dia es procedirà al recompte dels assistents, i a designar dos escrutadors per fer el recompte durant les votacions.

 

2) Dret d’informació.- D’acord amb l’art. 48.3. dels Estatuts es recorda als assembleistes que podran examinar la documentació que ha d’ésser sotmesa a l'aprovació de les Assemblees Generals  a la seu social de la Federació  Catalana  de Caça, C/ Guipúscoa,  23-25,  3a planta, de Barcelona. Per exercir aquest dret d’informació es recomana fer avís previ a l’objecte de que sigui facilitada la revisió de la documentació.

 

3) D‘acord amb l'article 46.(i) dels Estatuts es resoldran les propostes al punt 12è. de l’ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària que les entitats esportives afiliades hagin presentat a l’Assemblea amb al recolzament del 10% del total dels assembleistes i que s’hagin presentat per escrit a la Federació amb 15 dies d’antelació a la data de celebració. Convocatòria Assemblea General Extraordinària Federació Catalana de Caça, 9 de febrer 2024
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar