Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

HOMENANTGE DE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA A LA SC L'HARMONIA PELS SEUS 100 ANYS DE VIDAHomenantge de l'Ajuntament de Barcelona a la SC l'Harmonia pels seus 100 anys de vida

Homenantge de l'Ajuntament de Barcelona a la SC l'Harmonia pels seus 100 anys de vida

26/02/2024
El passat dijous, Juan Carlos Montagut, president d'aquesta societat va rebre de mans de Jaume Colboni una diploma i una placa conmemorativa de reconeixement a l'antiguitat d'aquesta societat i a la seva trajectòria vinculada a la ciutat

El passat dijous 22 de febrer, l'Ajuntament de Barcelona i la seva corporació municipal van lliurar a la Societat de Caçadors l'Harmonia la distinció com a entitat centenària de la Ciutat de Barcelona.

 

Així, a l'històric Saló de Cent de la seu municipal i de mans de l'alcalde de la ciutat, Excm. Sr. Jaume Collboni, l'actual president Sr. Juan Carlos Montagut va rebre el diploma i la placa de reconeixement a l'antiguitat d'aquesta societat de caçadors i a la seva trajectòria vinculada a la ciutat de Barcelona.

 

La Societat de Caçadors l'Harmonia va ser fundada el gener de 1921 al barri d'Horta de la capital catalana amb l'objectiu de lluitar contra el furtivisme a la Serralada de Collserola a l'entorn rural de l'època.

 

Actualment, i en col·laboració amb el Patronat del parc natural de la Serra de Collserola, la Generalitat de Catalunya i la resta d'entitats implicades, fomenta la caça sostenible, ordenada i respectuosa entre els nombrosos socis.

 

Moltes felicitats i gràcies pel vostre esforç i compromís amb la gestió cinegètica

 

Des de la Federació Catalana de Caça ens sumem a aquest merescut homenatge pels vostres 100 anys de vida i la vostra defensa de la caça i compromís amb la correcta gestió cinegètica al vostre àmbit d'actuació. 

 

Sens dubte una gran fita que posa en relleu, una vegada més, el vostre compromís amb la caça, les persones i el territori. 

 

Enhorabona i a continuar sumant anys treballant pel futur de la caça

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar