Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DUES DONES, FERIDES A OSONA AMB PERDIGONS PER UN CAÇADOR QUE NO VA RESPECTAR DISTÀNCIESDues dones, ferides a Osona amb perdigons per un caçador que no va respectar distàncies

26/11/2014
Les víctimes, que van rebre l´impacte una en un braç i l´altra en una cama, passejaven per un bosc

Dues dones que passejaven per un camí al terme municipal de Calldetenes (Osona) van resultar ferides pels perdigons disparats per un caçador que no va respectar les normes de seguretat, i ha estat denunciat pels Mossos d'Esquadra, que també li atribueixen una falta de lesions.

 

Segons ha informat avui la policia catalana, el succés va passar diumenge passat, 23, cap a les 12.30 hores, quan les dones passejaven per un bosc de Calldetenes. Van sentir un tret i a continuació van rebre l'impacte dels perdigons, una en un braç i l'altra en una cama.

 

El caçador va manifestar, segons la policia, que havia vist les dues dones, però que no va creure que l'impacte dels perdigons arribés per la distància en què es trobaven.

 

Quan el caçador es va adonar del fet es va interessar pel seu estat i es va oferir per traslladar-les al centre hospitalari.

 

El caçador va ser denunciat per una falta de lesions, resultat, segons els Mossos, "de la seva acció imprudent", i haurà de comparèixer davant el jutge quan aquest ho requereixi.

 

D'altra banda, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra van denunciar administrativament el mateix dia un veí de Manlleu (Barcelona), de 64 anys, per diverses infraccions a la llei de caça del 1970 i del reglament del 1971.

 

Aquest fet va tenir lloc també diumenge, dia 23, al matí mentre els agents feien tasques de prevenció i vigilància de caça per la zona de les Masies de Roda i van observar un caçador que no respectava les distàncies de seguretat.

 

Quan s'hi van acostar, van comprovar que el caçador tenia l'escopeta desenfundada i carregada amb tres cartutxos i que estava al costat d'un camí, motiu pel qual també va ser denunciat.

 

Els Mossos també el van denunciar perquè aquell dia a l'hora de la infracció hi havia boira,que impedia una bona visibilitat per practicar la caça.

 

La policia catalana va requisar als dos caçadors les seves armes i els seus corresponent guies.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar