OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

BONES ACTUACIONS DELS PARTICIPANTS CATALANS AL CAMPIONAT D´ESPANYA DE FALCONERIA

Bones actuacions dels participants catalans al Campionat d´Espanya de Falconeria

Raul Rodríguez - Fotografia cedida per Manel Bonilla

Fernando Alvarez - Fotografia cedida per Manel Bonilla

Manel Bonilla - Fotografia cedida per Manel Bonilla

14/12/2014
Dos segones posicions i una cinquena reafirmen el gran nivells dels nostres falconers

Un any més, el municipi d’Osuna, a Sevilla va ser la seu del Campionat d’Espanya de Falconeria, que va celebrar-se aprofitant el pont de la Immaculada Concepció, els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre.

Seguint la tònica dels últims anys, els falconers que van anar a participar en representació de la Federació Catalana de Caça van deixar el podi ben alt. Rafa Pérez, classificat per anar a competir a Espanya, finalment no va poder assistir-hi i Manel Bonilla, segon al Campionat de Catalunya, va anar-hi en el seu lloc aconseguint una envejable segona posició en l’espectacular modalitat de Sky Trial.

Raul Rodríguez, campió d’Espanya 2013 de la modalitat de baix vol a ploma amb Astors, va haver de conformar-se aquesta vegada amb una admirable 5a posició. I finalment, Fernando Álvarez, també va aconseguir la plata en la modalitat de baix vol a ploma amb Harris.

Volem felicitar, un any més, als nostres imparables falconers que sempre assoleixen grans èxits allà on van.