Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ALTRES PUBLICACIONS
LA GENETA
PUBLICACIONS TERRITORIALS

Publicacions Federació Catalana de Caça


L’origen de l’actual revista, La Geneta, el trobem en l’anomenat Butlletí del caçador, que es va publicar entre 1993 i 2000, i era editat per la Federació Catalana de Caça. Es tractava d’un butlletí semestral, tot i que la periodicitat era irregular, editat en paper ecològic i format DIN A4. Constava, de mitjana, de 16 pàgines i tenia una tirada aproximada d’uns 55.000 exemplars que es feien arribar a tots els caçadors federats de Catalunya. El contingut del butlletí era elaborat pels directius de la Federació, per tècnics del Medi Natural de la Generalitat i pels mateixos federats. El Butlletí del caçador va ser la primera publicació del món de la caça en català.

 

Actualment, La Geneta és una revista editada per la Federació Catalana de Caça, que segueix l’estela del Butlletí del Caçador. L’objectiu de la publicació és promoure l’esport, tractar els temes que afecten al col·lectiu i mantenir els federats al dia de l’actualitat federativa. Des de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Caça celebrada el 2017 la revista La Geneta es fa amb una periodicitat de quatre números l’any, un per trimestre, i es difon en format digital.  

 

Aquest nou format ens permet incorporar a les peces de text enllaços a pàgines web d’interès i/o relacionades amb el contingut, a galeries d’imatges o a vídeos que podeu clicar i visualitzar després d’haver llegit l’article.

 

La intenció és que aquesta revista sigui oberta a tots/es els caçadors/es, que ajudi a difondre les preocupacions, els èxits i els projectes del nostre col·lectiu i que resulti útil i interessant llegir-la. En definitiva volem que sigui #laveudelscaçadors i per això podeu proposar-nos idees, fer preguntes i/o crítiques i explicar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic info@federcat.com . Aquesta revista estarà sempre oberta a les informacions que ens arribin des dels/les caçadors/es i que ens demanin els/les caçadors/es.

 

Si la vostra societat té especial interès a tenir la revista en paper, pel motiu que sigui, podeu escriure un correu electrònic a info@federcat.com especificant el número d’exemplars que voldríeu demanar i el lloc d’entrega i us faríem arribar un pressupost per tirar endavant la comanda.

 

A dia d’avui, se segueix treballant perquè cada nou número de La Geneta sigui millor que l’anterior: continguts més amens, més fotografies, més articles d'interès, fitxes col·leccionables de legislació, veterinària, ensinistrament de gossos de caça, espècies cinegètiques, etc.

 
Pàgina: